Thursday, April 9, 2009

untuk hazirah ishak.hutang disettlekan dgn mudahnye

Adakah anda suka blogging? Kenapa?
MESTILAH suke sangat!sbb kat blog ni lah tmpat meluahkan perasaan ai ni.sejak msuk alam pekerjaan,ai dah tade kawan rapat lagi.sedey gile.blog ni la tmpat meluahkan masalah n share ape yg terjadi kat life EAZY.

Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5.
VIRUSPADU,VIDADARISAKURA,SYAMIL,HAZZY,SEPET.(byk lagi yg ai suke skodeng act.

Anda menginginkan seseorang dalam hidup anda?
-Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati?
-Dan siapakah orang itu?
Kalau ai tak jawab pown yuols da tawu kan.mestylah MR RABBIT or ATIF.sayang sgt kat dye.sbb dye owez beri ai nasihat dan kata2 yg bermakna dlm hidup ai.hidup ni terasa indah sejak 3 tahun ini.terima kasih sayang!(grrrr.ayat terjiwang la pulak.)

Taken or single?
-lagi mawu tanya?

Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
OPKOS la pernah.korang ingat mule-mule dak atif tu melayan cinta ako?tak dapek deh.dye ade gulpren tyme tu.tak dipandangnye den yg tak cantik ni ha.tapy kan orang kate.cinta itu buta.last-last dalam buta tu dye nampak plak ako ni.haha.n mase dulu2 kat skola ako pena admire kat budak ni.tapi dye bolayan ako.ye!ako selekeh dulu(syamil,sile angguk setuju)

Ciri-ciri idaman gf/bf anda? Nyatakan 5.
1.menerima ako seadanya.cara ako.gaya ako.n perangai ako.tak kesah dgn rupe paras ako.yela ako ni tak cantik apatah lagi menawan.dah la pendek.
2.tak halang ako nak makan ape.n leh melayan perangai ako yg suke melantak!bit jew tawu camne selera ako bile kluar ngan dye.bit nak itu!bit nak ini!dye layankan jewk.hikhik.(sape tak sayang awek weh!)
3.mestylah tinggi dari ako dan ako rase amat selamat bile jalan dgn dye(means,dye mestilah agak tegap dan tidak kurus kering ye.)
4.mesty kelakar.kelakar.kelakar.n byk cakap macam ako.n be my bestfwen.sbb cinta tak semestynya berborak pasal cinta kan?dye mesty jadi teman rapat ako.tak kew gile kalau dpt boyfie pendiam.adeh.ako pena ade boyfie pemalu.mati kutu ako dibuatnye!tak tahan den.
5.mesty ingat tarikh-tarikh penting dlm rltnshp kitorang mcm bezday ako.bezday die(dah tentu le dye ingatkan?)tarikh special kitorang n bla bla bla.(ako jugak harapkan atif jd ROMANTIK!)ahaha.dye slalu mtk maap kat ako sbb dye tak rety berROMANTIK!its ok sayang.tahan jewla.ai love u no matter wat lah sayang!

Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?
tak tawu.tanye atif.next question plez..
eh tarik blek next tadik,ako nk kawen taon depan.boley tak?

Nak berapa anak?
selagi yang ku mampu =)

5 orang bertuah yang anda ingin tag
ako taley tag orang sbb ako disable right click.haha(korang patut rase bertuah)

10 comments:

khaLifah feDi said...

yup i'm lucky now hik3..maceh eazy..lalala.:)

Miss Hazzy said...

woah!! siap letak nama penuh lagi..hehehe

sng je kan tag ni...

KF jgn lupa wat kay...

my name is KARL said...

kahkahkah

kelaka la eazy nih

kawen jemput tau

wisadunkie said...

hahaha...ez!!!! aku simpan rahsie tuuuu..aku tau sape orgnyeee!!!! hahahhaa...

eazy said...

karl:nape?ape yg klaka?mesty jemput n mesty dtg.karl,dtgla melake.jom wat gather =)

syamil: ko agak2 sape?haha

wisadunkie said...

hahaha...tape2..aku simpan senyap2...kang aku sebut kang ada org kecik ati..hahhaa

eazy said...

haha.diam diam sudah.yg penting mmg mamat tu sombong gile!

wisadunkie said...

hahaha...sombong ke??? dah ko tak bg hint kat mamat tu lgsung mana la die tau kan..huhuhu

eazy said...

yeke?ok.mlam ni klu la ako mmpi jadi budak kecik blek.ako bagi hint baekkk punya!

wisadunkie said...

hahaha...haaa...bg2..jgn tak bg..bg secukup2nyaa!!! hehehhe