Friday, April 24, 2009

tiga lagi masih menyusul. kerja itu indah

hari jumaat-24/04/2009.ez masih ade lagi 3 minit mesy yg belom siap.
lambat kan?yela.keje ez bukan hanye nk mengadap mende tu jewk.
baru nk taip minit kang bos panggil.izzati awak tolong call....awak tolong buat surat...
mcam2 halangan menduga.and smalam admin tepon.soh wat blek medical check-up.
lagi satu mende yang ez tak suke.sbb kene amek urine test(geli okay!)haha.

okay.so arini RASA NYA eazy akan hilangkan diri.(silent mode).
untuk selesaikan minit-minit mesy berikut.sbb next week tade kat opis.
ez pergi KURSUS FRONTLINER kat IKWAS KLUANG JOHOR.
so.ez tak pena tunjuk kat korang office ku yang cantik kan?
nk tengok tak?nk tak?(ha,ramai yang kelip mata tanda nak.)
so,ini lah office ku(sket-sket dulu na...)

gambar separuh ako dulu la(otw ke opis pg tadi)
syorrga ku kat opis.sungguh berselerak.(dasar PA pemalas!)
da naek muak ako tgk menatang ni ari2



NOTES; KLU FREE EAZY REPLY TAG N KOMEN KORANG YE.N SORY GAK TADAPAT NK DROP BY KAT PAGE KAMU KAMU SEMUA.

9 comments:

Miss Hazzy said...

selamat bertugas.haha!!

tak menahan title post arini...

Eazy Izzuddin said...

hehee....
kije 2 kan
hiks..
selamat berkerja..
xD

mr.syazwan said...

FUUYOOOOOOO

jumaat anda berwarna oren...

tandanye.... TANDA CATS...

hahaha.. =p

I am Karl said...

eazy

bese la kan

hidup utk keje

hidup tuk makan

tp pastikan ada ms tuk njoy k

wisadunkie said...

meja bersepah mcm bilik aku jek..hahahha

khaLifah feDi said...

eazy keje bgus ea!!!

joegrimjow said...

semua kerja adalah indahhh

miss oren said...

eazy..tabule blah dgn ayat.."kerja itu indah"
muahaha

Ephy A. said...

rindu nye kat jpv nie!! dulu umh akak yg rumah kat atas bukit tu. heeee