Friday, May 8, 2009

da penuh almari nk simpan ni

thanx kepada 3 org cute yg bagi eazy mende ni.
eazy(izzuddin),miss yanieanne n d gojez hazirah
______________________________________________
award from ; eazy izzuddin



Before you got this award, have 3 rules to do.(adeh.)
1) Copy paste Award ini di blog anda setelah mendapatnya dan buat entry as if it is a grammy award.
Terima kasih.hanya itu yg saya mampu ucapkan dan kepada pihak eazy, saya amat menghargai penghargaan yang diberikan ini..love u always.(grammy versi melayu.boleeeeh?)

2) Berikan 5 sebab yg munasabah mengapa, kenapa, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda..
Same ans dgn my dear hazzy.act.i dont noe where did i found dis blog.but my eyes stop bile tgk nama kite same.tgk2 eazy ni guys.hehe.so,eazy pown ikotlah blog ni.nice blog,dan menceritakan byk ttg kehidupan seorang pelajar.keep it up dear =)

3) Please let me know when you've done it!!
eazy.eazy.dah siap buat ni!okay tak?
______________________________________________________
award from; my dear hazirah(hazzy)

2)Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini
*sama tinggi dgn eazy rasenye.

*mate dye besar n cantik.admire taw!*pandai betol speaking london!hehe*sangat obses dgn hillary duff*ade viva putih.macam saye.

3)Setiap blogger perlu menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
*suke nyanyi kuat-kuat dlm kete(smbil jeling luar)
*sangat suke avril lavigne(cumel nye ko ni...)
*rajin memasak dan mencuba resipi baru

*peminta chelsea.ofkos lampard
*sayang kat atif(haha)hobi ke fakta ni?
(non ada idea lagi.malas nk berfikir.nexxxt!)


4) Anda perlu memilih penerima award seterusnya dan describe tentang mereka ok.
sarah kalam-hot mummy
hidayah bakar-busu ku yang sengal
faizal daniel sebastian-kawan busu ako
normi hidayah-budak kecik ni cumel
adnie-my ex schoolmate
wanie gemok-budak putrajaya cumel ni.
_________________________________________

award from; miss yanieanne

Peraturan nak jawab tag ni ialah :
1. Copy badge di atas untuk diletakkan di blog anda

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

name dye yanie.tapy cybername yanieanne.berasal dari sabah.kenal lalu tenet jew.hehe.sgt cute dgn matenye yg besar.masih study lagi dan suke kaler pink!

3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
=sama seperti jawapan di atas=


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
belum difikirkan.satu hari nnti ye.hehe

4 comments:

Miss Hazzy said...

wey chelsea kalah la. g bru je mngapi2'kan my ex smlm...huahaha


pape pun thanks dear...

joegrimjow said...

nak jugakkk
uhuhuhuk

Eazy Izzuddin said...

whoa....
ok le 2....
thanks karena tempek...
xD

ayin jemin a.k.a ain said...

wa....awards..
kmu memg follower yg cool!!