Thursday, May 7, 2009

gedik/mengada-ngada.hanya utk perempuan?

kite selalu dgr orang cakap.
alah.minah tu gedik ar.mengada-ngada la.
tapy jarang kite dgr orang kate lelaki tu gedik kan?
kenape eh?
mungkinkah perkataan tu dicipta utk perempuan saje?
or lelaki mmg tak dilahirkan utk gedik?
tapy ako pelik.kenape org suke ckp ako mengada-ngada.
rase nye jelez kowt ngan ako.
yela.dgn ketinggian dan rupa paras persis model.ako harus dicemburui ramai(ini tipu)
ha!ako tawu nape.sbb SUARA AKO SERAK-SERAK BASAH,
mcam rani mukarje gitu(ella sket2)
korang tgk perangai ella gitu.camtu la jugak ako sket2.(gee.sila setuju)
sampaykan mase kat induksi ade orang kate kat kawan ako.
EH.KENAPA PA VETERINAR TU CAM GEDIK JE?
wah.maen sedap mulut jew diorang kate ako camtu y
tgk tu korang.diorang menilai ako sblm kenal.
ako tak gedik.juga tak mengada-ngada.
tak paham betol ako camne orang menilai.
SOALAN UJI MINDA;
1.apa pendapat korang pasal gedik or mengada-ngada ni?
(adakah perlu atau tidak?)
2.camne korang menilai seseorang yang bersikap diatas?
3.pena jumpe ngan golongan camni?perasaan korang?
nota kaki=ako tak gedik sebenarnye!ako cumel jew.larikkkssss.haha

16 comments:

joegrimjow said...

ku sukew gedix
gedix=comel

tapi prangai buruk nak menggedix
auuuwww
xmao

zue comelz said...

org comey2 ni mmg rmi yg dengki...yg ckp awk gedik tu msti sbb diorg x comey cm awk kn...hahahaha..conclusion=abaikan diorg dik nunnnnn...

eazy said...

joe:maksudnye kamu suke saye.hehe

kak zue;mane akk tawu orang kecik?hehe.soklan tu.

khaLifah feDi said...

emm my opinion x slh aslkn biar bertmpt..hi3..emm kf pun rmi kwn bdk yg gedik2 ni masa study dulu..but ok aje..


ala eazy..kf tgk ko tak gedik wlupon xprnh jumpe but chumil aje haha..

psst eazy mu wat buduh aje ea!!!

suezensuzanna said...

haha..gedik tuh mcm....ella..hahaha...

adrina sidek said...

buat bodo je org mcm tuh...
jeles la tu namenye..
huhu...

Miss Hazzy said...

lawak ar plak soklan cmni??hehe

tu mesti org biol/sewel yg tak perasaan diri sendiri pun gedix gak...huahahaha...

g pun pnh kena gak masa kursus dlu, siap ckp me OVER. oh please, dun u look at urself first then judge me.

pastu ckp me over ckp BI, dh mmg mlm tu kelas BI, so lantak me la kan nak speaking jerman ke apa rite??

*eh terluah prasaan plak..hehe!
yg penting kita tawu spa diri kita...

wisadunkie said...

gedik ek???aku tataw la ko ni gedik ke tak..tp aku rase ko ni ganas semacam jek..hahaha....

yee..suare ko mmg serak2 basah but jgn perasan seksi ok...

ade jek laki jenis yg gedik..seriously ade...huhuhu

eazy said...

kf:haha.tawu tpe.pekakkan telinga dan tebalkan muke jew.yg penting ako wat hal ako.hihi

kak suezen;i love ella damn much!

adrina cyg;tawu tape,ni diorang lom tgk kemanjaan mieza lagi.kan kan?

hazzy darling:ala.tawu tape.dulu mase study pown direct klas kite kena cop gedik kan?kan?

syamil:ako tawu ko jelez ngan sore ako.kuang kuang

wisadunkie said...

tade keje aku nk jeles dgn ko..hahahha...

tp aku tak suke pmpuan yg aku tak kenal nak menggedik2 depan aku...mcm nk tarik perhatian jek...kurang kasih sayang..hahhaa..

eazy said...

bahaha.kurang kasih sayang.takbley blah ayat tuh

Miss Hazzy said...

nth pelik ar...padahal tak wat pape pun.

wisadunkie said...

hahaha....mmg!! hehehe...

eazy said...

hazzy darling;diorang jelezkat kite la sayang

syamil;ako rase ko yg ade kekurangan itu.haha

Adnie said...

ala...
kechik..
sbb 2 pompuan bnyk k'lbhn..
hihi..
laki kalo m'gedik buwok sgt rupe nye..
kalo pmpuan m'gedik m'nmbhkn agi k'kiutan.. hihi..

zue comelz said...

perghhhh...apelak xtaw awk kecik molek...dh awk duk sblah sy jerrr kat opis dik oiiiii.....wakakakaa..(knal dh?ke nk clue gak lg?)