Wednesday, May 6, 2009

rindu gilak kat semua.so sorry yaw!

korangsss.rindu gile ako.adeh.
rase macam tak lengkap jew idop.
yela bz.tapy kejap kejap terpikir blog.
ade kew pakwe baru usyar?
ade kew orang anta komen kat ako?
hmm.gile!da mcm orang gile bayang dah ako ni.
biase ako wat perangai macam ni kalu atif tak mesej jew.
hehe.


ha,da lame tak update.tertunggak-tunggak entry.
tapy ako malas nk ngulang mende lame.
juz ako nk share ngan korang satu kesengalan ako.
ako tak tawu yg selame ni klu pos barang takleh balut pakay fancy2 punye tu.
kene pakay kertas coklat tu(kertas minyak eh?)
haha.aritu ako anta barang kat sumone.
seselamber balut pakay kertas biru bunga-bunga.
satu pejabat pos wat muke heran.ako selamber jew.
dalam ati(cantik sgt kew ako ni?)PANGGG!

sampay kat kaunter,akak tu sound.
DIK.LAIN KALI PAKAY KERTAS MINYAK YE.YE KALER COKLAT TU.
ako plak kate.yeke?saye tau,tapy saye da tak sempat.(ayat cover line)

*haha.bodosss gile ako.seb baek dpt pos gak.klu tak.
sia-sia ako dok kat pejapat pos tu 2 jam.

9 comments:

khaLifah feDi said...

emm same arr dgn aq wey!!!


emm skunk baru aq taw emm...!!!!



psst: aq ingt ko x sihat lagi!!!

Miss Hazzy said...

besa r tuh
suma nak santek2..hehe...

buat derk je...ekeke

mr.syazwan said...

khaaakhaaakhaaaa

eazy sama mcm wan dulu (beberapa bulan lps)

wan nak post brg.. tpi g balut pembalut yg chantek..

mujurlah sblm nk g kauter tu wan g beli pen kat kedai

nyonya and apek tu ckp xleh balut warna2 ni.. so beli la pmbalut lain

so xkena berleter la..

hehe

xpe2 bljr dr kesilapan..

cewah!

imz jentayu said...

hikhikhik....blaja drpd pengalaman..

suezensuzanna said...

haiyaa....buat malu je dek non...hahaha.takpe..nobody perfect:D

I am Karl said...

yes cik eazy
sgt lama x update blog
alo dulu almost everyday mst ada je benda yg nk distorykan

hehehe

bz dgn mr.rabbit ke??? wink wink

Syamilia said...

ez bz ek...k.mimi bz gak...
tp kena tinjau gak tenet ni...wajib...huhu...

eazy said...

kf:haha.kite ni ketinggalan zaman kan?

hazzy;tawu tape.siap leh buat ayat cover malu lagi.pasrah aje.

mr wan;laen kali ez nk g bli pen dulu la sebelum pos barang.ekeke.

imz;ye.pengalaman yang memalukan diri.tutup muke.lariksss

kak suezen;tawu tape.buat tak tawu jew,dlm ati ni dah melalak lalak malu.

karl;takla.bz ngan keje kat opis yg sangat memenatkan.

kak mimi;kita serupa.kite pa yang hebat.tepuk tangan..

joegrimjow said...

sms kan adew