Friday, June 19, 2009

tag utk kekasih hati.

mood sekarang adalah terbaek.jadi nk wat satu tag yang sangat best n menarik sempena mengenangkan nasib cinta hati yang jauh di mata.
*yg takde cinta boleh buat utk ex jugak ye..

1.well,kat mane korang first jumpe?
kat poly perlis yg cantik tu.tak silap ako awal sem 07.tyme tu ako sem 2 dan atif sem 5.kami ni kawan2 jew before dis,tak sangka akan jadi couple.

2.first date di mana?ingat lagi bile?
eh,for sure ingat.kat secret recipe alor setar.10 januari 2008,n paling best kitorang pakay baju puteh.tanpa sebarang rancangan.sangat berdebar2 first ngedate ni.

3.ape menu first korang makan tyme tu?
errrr.we're havin choc indulgence cake(n i wrote love symbol on it),ice lemon tea n grilled blck ppr chic.ouh,datz yummy!

4.tempat paling jauh pernah travel bersame?
mane eh?penang kowt?ntahla.sepang kowt?jarang jumpe la,so jarang travel jejauh.

5.ape panggilan manja korang berdua?
klau tak manja camne?huhu.i called him BIT(rabbit) n dye panggil ako BB.simple kan?

6.ape makanan minuman favourite dye?
nasi daging,steak,carbonara spageti,puyuh 3 rasa,milo ais,teh ais(byk g kowt)

7.wat her/his bad habit?
ouh.for sure dye terlalu byk merokok.n ako slalu lemas dlm asap tuh.uhuk uhuk!

8.ade kah korang rase akan kekal bersama?
insyallah,selagi jodoh ada,kami akan pertahankan relation ni.

9.ade ape-ape ucapan utk dye?
mesti lah ade.bit.all d best for us.bb sayang kamu.semoga kita cepat kawen.haha.getek kan!

10.last skali,letak gambar anda dan pasangan anda(photoshop pown bleh).


di tag khas untuk;

kak washa

kak mimi

miss yanieanne

miss ayin

miss hazzy(boleh yang?)

sile Ctrl + C ye utk copy.tenkiuk!

4 comments:

Hazzy Ishak said...

aku sorg je tak berpunya.
huwaaaaaaaaa
boleh tangguh sampai dpt buah aty tak???

joegrimjow said...

org yg buat ni mesty hensem

ayin jemin a.k.a ain said...

hahhahaha
adoiii
eazy..
sy lum pena date
tunggu kmi date.sy akan buat k!!!
hehehe

btw:
ada perkataan getek di situ..hahahhahaha
siapa ajar???
:P

I am Karl said...

adoi eazy

cepat2 la makan nasi briyani!!!

huhu