Thursday, July 23, 2009

ape patot ako bagi kat die?

tak lame lagi.our 2nd years annivesary
.and skunk ni.ako masih terpk-pk ape nk bagi kat atif.
oh yeah.last year present was.


"SQUIER BULLET ,STRATOCASTER"

tapy atif punye(black+cream colour)

ouh.dye sangat2 happy mase dpt gift ni.
-idaman kalbu die dari dulu.i love his smile-
so kawan-kawan.saye berharap sgt.
tolong cadangkan ape adiah yang korang rase;
agak kool.seswai utk atif.n sweet aje.

penat berfikir ni.adeh!

*plezz rakan. tolong saye ye.*
-its on 20th august 2009-

5 comments:

joegrimjow said...

beli je yg lekrik pounye
bukan start pose 20?

Hazzy Ishak said...

perrrhhh..kool gilew
u dpt ape?

Cik AniS GalaXy said...

ape kate belikan lampu green light moga atif dpt cpt2 masuk minang eazy.
anis pun baru lg dear
x tau la nk bg aper..hehe

wisadunkie said...

hahaha...oleh sbb ko dah bg dia bnda mahal taon lpas..taon ni ko tak yah bg pape..ko cakap ko bg kasih sayang jek kat dia..hahahha

khaLifah feDi said...

emm wah best yer dpt buah hati yg mcm ni kan hehhe..~
ala bg mende yg paling2 beliau x suke..!!!
* boleh tak?..ini namenye love psiko taw..!!!