Tuesday, July 7, 2009

bodohnya manusia.

ape yang kau pikirkan?jangan marah ye pada siapa ye bergelar manusia.geram hati ni.terlalu geram. bile bace paper pagi tadi, kat front page tulis ---->PENJARA 120 TAHUN.yyyy???

.PENEROKA ROGOL ANAK DI KANDANG KAMBING.
tertuduh di hukum penjara 120 tahun, 6 sebatan

apela yang si ayah tu fikirkan mase die bertindak utk rogol anak kandung nye sendiri?ish.perlakuan yang lagi teruk dari haiwan ako umpamakan.;(nk lebih bace BH m/s 10)menurut kate hakim yang jatuhkan hukuman;
"lebih mengejikan apabila tindakan yang kamu lakukan itu tidak mengira tempat dan masa"

kate eazy;wat the f** eyy!i hate dis kind of human.tak boleh diharap.tanggungjawab yang diberi tak dilaksankan.tapy menganiaya darah daging sendiri.semoga remaja perempuan tu dpt bersabar dan tak patah semangat utk teruskan kehidupan dye.wish u all d best luck girl.(mcmne la perasaan dye kan?)
*gambar di google aje*---> macam ni la kowt kandang kambing tu?

-yang ako geram tu.tertuduh ni siap boleh tersenyum lagi mase masuk perkarangan mahkamah.hey.awak tu perogol.perogol anak sendiri plak tu?tak malu ke weyyy?

-ako bayangkan camne la keadaan kandang kambing tu tyme tu.dengan baunye,dengan gelapnye.ouuuuhh.mintak selisih malaikat 44.

*pagi tadi ako terlanggar lopak air.dan air tu kena sorang pacik ni.
*sangat rase bersalah.mintak maaf pacik.saye tak sengaja :(
kamus melaka;
-tade-mud tak ok skunk ni.haha.(asal boley)

8 comments:

khaLifah feDi said...

120 thn tue klu dye pjg umur ekk!!!

Durratul said...

k.dura da bc jgk dis news tp dlm metro..jijik glr bl part dia rogol anak dia dlm kndang kambing tue..astaghfirullah....mgucap pnjang bl bc..

suezensuzanna said...

uhuh....manusia skang eazy.....ader mcm2 jenis

Cik AniS GalaXy said...

mmg sial org tua x guna tu,
sioooot jer
geram plak anis

Hazzy Ishak said...

nape tak buat cm kt arab je, tembak terus!

eazy said...

kf;tawu tape.kire mcm penjara seumur hidup la lebey kurang.

kak dura;yupp.eazy pown bace sambil geram hatiiii.

kak suezen;jenis ni lah yang patot dihapuskan.

anis;geram mmg geram.seb baek hukuman dye memuaskan hati.

hazzy dear; takot kang ramai plak orang mati kat mesia ni.haha

I am Karl said...

hmmm

xrelevant nye hukuman

penjara 120 tahun

..

eazy,

karl plan nk wat gathering bloggers

dis august 1

taman tasik titiwangsa

pot luck

dlm 20 bloggers ke

agak2 leh join

free kan la time tu

mr.rabbit leh ikut.. die kan blogger

add ym karl : karl_zz@yahoo.com

anakcikmad said...

T_T

manusia skrg~
dh kembali ke zaman jahiliyah~
mntk2 djauhi sume bnda buruk~
huhu