Friday, July 17, 2009

good morning MALAYSIA!


pukul 8 pagi - aiceceh.ayat nk artis.selamat pagi uols.kabare?sihat kah?mood arini adalah SANGAT BERSEMANGAT untuk cuti esok.wahahaha.nk tengok harry potter la esok.mesti best.tapy tak best sbb ako kena blanje 2 ekor makhluk kecil di rumah ako tu.cube la korang kluarkan duit sendirik.mcamne la akk korang ni nk kawen klu asyek blanje ko jew?haha.ayat tak ikhlas tu.

-alamak.keje banyak.kjpg sambung update-

pukul 11.10 pagi - sambung blek menulis.keje dtg menimbun tadi.nk tulis pown tak senang!aish.erm.arini dah ari jumaat.kejap sangat kowt ako rase.dah seminggu tak jumpe atif.ouh. i miss him so much.n smalam atif gtaw dye mite b nk sambung study.maksudnye??maksudnye,lambat lagi lah ako kawen.(sayang.nnti lah u continue study tu)haha.setan towl.nud gud.nud gud

alamak ai!melaka da ade H1N1.lariksss

-topeng curik!haha.kat opis ni berlambak eh topeng keselamatan ni-

-japg g JUSCO nk pakay ni lah.baru lah ikot fesyen!ade bran??-

-n one more.UITM LENDU MELAKA tutup 9 hari.wowowo.-

3 comments:

Hazzy Ishak said...

apasal lak tutup.virus dah melandakah?

walawey.tatut

pesanan penaja: stay away from babi

mr.syazwan said...

mcm ni la time hari jumaat konpem penuh semua shopping complex ngan kaum hawa.. huhu

ahaa jaga2 UITM, MELAKA da kne H1N1..

sepi2 je ngan opis eazy tu..

jaga2 cik salmah..

hahaha

dyra said...

yes esok sme2 ngok harry potter!