Wednesday, September 30, 2009

family tree tag from ayin dear =)

tanx kepada budak kecil ayin yang tag eazy;

1. sila cari gambar terbaru kesemua ahli keluarga.
2. susun mereka mengikut urutan.
3. letaklah apa sahaja caption di bawah gambar itu.
4. karang cerita pendek apa yang menarik tentang keluarga kamu.
4. selepas itu, senyum dan lihat wajah mereka semua!!!. ada persamaan??

keluarga Encik Rosli Abd Hadi
mak(rohana ) + ayah(rosli)

anak-anak mereka;3 orang

21 tahun- izzati insyirah

17 tahun- nur najihah

14 tahun- muhammad nazhif


cerita pendek:
ayah jarang ada kat rumah sebab selalu outstation.selama 21 tahun ni baru berapa kali celebrate raya sama-sama.hmmm.

20 patah perkataan.

6. saya ingin tag mereka semua ini. buat tau!. mau tengok semua muka ahli keluarga kamu. hehehe.

lady b, najiha,(walaupun family tree same),pojie pooh,wan fuyoo,karl, kak mimi, kak dura, kak wansha, azfar,adda, kak arnie, yanieann, liena, watashi dan sesiapa yang suka buat family tree ni. :)

*tag done!yay

12 comments:

mr.syazwan said...

HOHOHO

wan pun kena erk...

ok2 nnt chek buat na...

insyALLAH...

=)

I am Karl said...

eazy

karl nk buat.. menarik tagged ni

tp eazy kne tagged karl dulu

huuhuhuhu

eazy said...

hehe.ingat tak nak wat
sbb karl kan tak suke wat tag
okay.anda ditag

I am Karl said...

eazy

hanya tagged ni

hahah

sbb senang!!!

n xbukan2

haha

eazy said...

hehe.
okay karl.
task given.
u must sttle it

aNaS iBraHiM said...

hoho..busu rosli,long time no see him. kalo anak dier pn dah jrg jumpe dier,apetah lg anak sedara dier. aku pn x ingt bile last aku jumpe. ahakz~

eazy said...

haha.tawu tape anas.jarang ade ayah ni =).btw.wat a small world!

Lady B said...

eazy..dah siap tag~
=)

ayin jemin said...

la..rupya si eazy anak ptma ya..hehehe
sama ja muka sama adik.heheh

btw,thanks sbb buat tag ni.hehehe

JueHasan said...

comel ja!

Syamilia said...

i'll do it ez...yeah...hehe

amir acap said...

awak..kem slm kat nur najihah ek..hhehehe..