Tuesday, September 15, 2009

menu ape hari ini?

hari ni dah 25 ramadhan?
pergh.cepat gile mase ni berlalu.

esok dah 26,27,28.29??dan esok tu insyallah raye la.baju raye ako still tak siap lagi.bile tanye tailor dye kate hari rabu.klau tak siap?tak beraye la ako taon ni.habesssla.

nice gile wey!

tadi lunch tyme ako dah membazirkan wit sekali lagi.ai got pretty from elizabeth arden n heels putih kat vincci.dalam kate tak nak beraye tu.hahaha,dis is my second tyme beli kasut raye.last week dapat satu heels kaler biru.arini puteh plak.adoila =(

arini rase mcm nk g makan kat secret recipe.serius ni.laksa sarawak die mengancam gile beb.kalah kat laksa shack.tapi kalau makan kat sarawak mesti lagi nyaman kan.lapaaa la


6 comments:

Super HaNa said...

wahhh..nice!

khaLifah feDi said...

klu pi sarawak boleh ase mee kolok eazy !!!

I am Karl said...

agreed dgn khalifah fedi

melantak mee kolok la if kt swak

laksa sarawak & johor kat lasa shck wasnt bad...

luv it!

Hazzy Ishak said...

Assalammualaikum,

Dikesempatan ini,
G menyusuh 10 jari memohon kemaafan
Sekiranya melakukan sebarang kesalahan sama ada sengaja mahupun tidak. Halalkan makan minum dan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri....

& selamat bertunang

JueHasan said...

shoping dan shoping..
hehe

eazy said...

hazzy.wslam.
eazy maafkan sume tu sayang
same with me okay.btw.tqvm for d wish

jue hassan;tawu tape.shping tu indah ouh