Tuesday, October 27, 2009

sambungan kisah email rahsia..

wah.ramai gak yg berminat pasal email tadi eh?hihihi.

eazy pown terkejot jugak act,ingatkan email biase2 yg diorang spam byk2.eazy try la reply.then dpt respon dari die.hihi.byk gak kitorang chat tadi(tipu)haha.3 email jew setakat ni.

"dia" adalah perempuan dan juga seorang ibu muda.keje kat swasta.kl rasenye.die kate best bace blog ni sbb nmpak my work mcm sgt enjoy dan relax.ala kak oi.blog ni tulis sesaje ilangkan boring.namepun PA,mcm akk kate.keje tak berape ade.walaupun pada hakikatnye;
"keje adalah byk tapi tak tawu nk siapkan yg mane dulu"

oh ya;tadi rehat i tak makan ape2 pown yg dalam list tu.ade kawan offer makan free.so, org bergegas la start enjin pick-up die.lunch di UTEM-durian tunggal melaka.ya ampun.kampus die sangat besar plussss sangat panas ya rabbi.tak byk la pokok(tempat baru la katekan)

menu lunch;ikan keli berlada(tapi tadi cili padi)peh!!!

5 comments:

ayin jemin said...

adoii eazyy
ko ni suka letk makanan sedap2
terliur sy..
wuwuwuw


memg byk keja tp xtau mau mula d mana.

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ wah..keje PA ghupe2 nyer....hehehe ++

ChiLaBaey's said...

Sedapnye hidangan tu... tapi saya tak makan kelilah... talapia ok... hehehe.... salam singgah.... :)

Hazzy Ishak said...

nampak sedap tapi g tak makan keli...

eazy said...

yanie;yup.same ngan hazzy =)