Thursday, October 15, 2009

wedding photog.murah ni wey.

morning!!tak sempat nk blog berjalan.blog melompat ke hape.

nk wat minit mesyuarat.
nk settle kan appointment bos
nk call sana sini(ni paling tak best)
nk faks surat merata-rata
nk confirmkan meeting yg berlambak
kalau sume smooth jew takpe jugak,ni japg asyik nak menjengah ke fb.blog n macam2 lagi.haha.gatal tangan kalau wat keje tak tengok mende lain.mane nk siap keje cmtu eh?lagi satu,nk settle kan mende2 kat ats tu bukan senang.klu kol kang orang tu takde kat opis.kena kol lagi n lagi.faks surat kena follow up.aishhh.sape kate jadi PA senang?salah sikit sume bang kebabom kat i.perhhhh.

eh2.tadi ade kawan bagi qout kat i.mcm cool.lagipun i suke kalau kawan2 yg wat job mase wedding nnti.senang nk pose!yihaaa.i like.lagipown diorang ni sebaya dgn i.

job was wonderful i cakap sama u la.
murah kan?klik utk tumbesaran


adoi.ade sape2 nk jadi PA i tak?

9 comments:

suezensuzanna said...

murah...if murah n menarik then ok lah:)..ahaks

eazy said...

yep.sure.diorang hebat =)

Puan Jiha said...

murah nye...mcm tak percaya hehee

wansha said...

murah2..mmg murah...hik3..

shark said...

ush.. gler murah

eazy said...

haha.
tawu tape shark.
abesla korang.ade pesaing hebat.
hehe.
takla.
epilogue hebat =)

ALYN_C3N1 said...

hai awk
awk kecik
tunang x ajak bdk besar ye
sombong r
hahahhaha

♥iqah♥ said...

PA ???
kita nak jadi PA sis bOleh ???
:D~

Puan Jiha said...

nway, team photographer ni kat melaka ke?