Thursday, November 5, 2009

berita sedih :(

baru tadi i gembira.sekarang i da sedih.sedih gila.

erm,act.i mmg tak suke dok opis ni.sorryla pade readers yang bace ni kalau die opismate i.mmg i tak pena suke n happy dok sini.i lagi prefer opis lama i.tapi ape nk buwat.bukan jodoh i nk dok lame2 kat situ.erm,actualy i kena pindah kat sini pown atas sebab yang bukan salah i :(

(air mata da bergenang)kan last post i ade cakap yg i nk pg masuk meeting kan?i da masuk bilik meeting then tibe2 ade orang tu boleh cakap.u tak payah ambil minit.nnti saya lantik orang lain.u tak payah la masuk meeting ni.(ayat selebihnye tak payah kowt i tulis.terlalu sensitif.

time tu yuols.i da rase sangat down.rase nk mengalir air mata depan sume orang kat situ.then i pg kat cc,i tinggalkan minit2 dan buku nota catitan.i cakap.bagila pada orang baru nnti.

*hmmm.boleh rase tak camne perasaan i sekarang?
*i da cuba yang terbaek.tapi i tak boleh.
im started to cryin..alone

23 comments:

Super HaNa said...

hmm...shh..shh...
it;s ok eazy
keja cam kita nih tak semua org faham

keja kita byk adhoc
byk menda kita nk kena jaga

tp ada org faham
tade kan?

jgn cedih2
dunia ni bulat
percayalahhhhh

wAnNy said...

uihhh,,,smpai cmtu skali die ckp??
eh kechik,,ko mmg slalu amek minit eh klau meeting??
cm tmpt aku,,mmg xde dah..pgwai je amek..
hmm sian ko..

.apie. said...

syg u kene kuat.

Lady B said...

manusia ni..bile kite atau sesuatu dah takde..baru dorang terasa hilangnye..

~@k1 is @utuMn!~ said...

BE STRONG DEA!
U CAN DO IT!

~@k1 is @utuMn!~ said...

DEA..
I KLIK NUFF U K..
DA JGN SEDEY~

ween said...

sabar ya.

ALYN_C3N1 said...

la yeke...hemm..tah la eazy...alyn pn kna bt minit gak sbln skali..

mmang...job PA nie...bnyk bnda kita nk kna ingt tau...yg org tahu..kita tak da kja..tu je diorg pkir kn...

alyn pn kt opis nie ada je pgawai yg dengki n tak puas hti ngn alyn...sbar je la...

bg yg tak pnh wat minit tue..nsib korg btuah sngt2...;(

Hazzy Ishak said...

saya kah org bertuah itu?hehe

so now u miss USM lah eh? mcm ni lah, u juz b strong 4 couple of months...

once u get married, u start new life okayy

.......alyn....... said...

ez..nape mulut org tu mcm tu...jahatnyeee

Syamilia said...

ez...jgn sedih k...
thn dpn ez keje kt kedah kan...hehe

anakcikmad said...

sabar ye~
^_~

I am Karl said...

eazy

b strong

"dugaan meresahi diriku ini.."

joegrimjow said...

sabo yek
tu dugaan tu
sebab careless kite gak kan?

pasni ada la tu sinar disebalik awaan mendung kelabu yang berarak di ufuk timur gunung kinabalu yg trletak idsabah 3 ribu km dari kuala lumpur

;)

Hisham said...

hye salam jengah...lelame u biase la tu...i link u k...u tk cre k..

Nabiel said...

sabo eazy~
be strong yea!!~
dugaan tmpt krja~
biase la tuh..msti ade yg tekanan2 nye~gdluck k!!(^_^)

wisadunkie said...

damn..
who the fuck is ur boss??
relax k..
org nak khwin n dah khwin ni slalu rezeki murah..cheer up:)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

la...
awat depa cakap lagu tu kat kamoo?

=[

sabaq2 no.....

hmm.....

eazy said...

*joe.bukan sbb careless.ini sbb ada org ke3.hihi

*komen korang sume membantu eazy.thnks a lot dear fren.

Redbloodsnow said...

huh!!! keji lah org yg say camtuh. x menghargai eazy nyer contribution dlm sykt tuh ah. eh...ttiba zie lg jd meroyan yang.

ko sabar je ea dik. mintak transfer ke tempat lain plak. ssh klo keje tp ati x happy keje kat c2...

meh akak hug ko. cian adik aku neh :(

eazy said...

kak zie;tq.huhu.

LeEyA said...

keje kite sama la.. klu meeting ambik meeting.. stgh tmpat pegawai atasan yg ambik.. ku lak.. tiap kali meeting pasang MP4 rekod.. so, blk umah dgr blk ulang2 kali.. klu ape2 hal still ada record tu.. lps nih eazy beli la MP4.. mmg berguna.. klu nk keje kt sini pun boleh.. add la ym sy.. bila ada kosong nnti sy roger.. kte dari poly yg sama.. lgpun ipta ni.. stp negeri ada kampus.. so, klu dh kawin nnti leh la mohon tukar.. klu nk ikut suami..

wansha said...

dear eazy : dun wory la dear...biar kn "dia" itu...jgn amik kesah sgt...bkn dia pong byr gaji....bkn dia pong tanggung mkn mnum eazy kn...thn dpn nk keje kat utara kn..leh gather2 together kn..ngeh3...be strong dear...(bagi aka...x amik minit lg bagus....buhsann...huhuh)