Friday, November 13, 2009

misi mensurvey [fahamkah?]

sudah 13/11/2009.klu nk ikotkan lagi bape bulan je lagi.

satu ape pown belom ready lagi ni.kecuali goodies utk vip yang i beli aritu.cepatnye mase ni berlalu.entry ni ditulis dlm keadaan lapar maka terbayanglah roti naan cheese mamak yg sedang diidamkan sekarang.semua orang kat opis (atas) ni takde.maka (maka lagi) tinggallah i sorang dgn bunyi bunyi pelik di sini.(ingat lagi entry ni?)

internet kat opis juga sudah jadi semakin slow.tak tahu ape punca.tapi seronok sbb "chatbox" tidak diblocked macam biasa.ouh.berbalik kepada title post tadi.misi mensurvey.i sekarang tgh survey segala hal utk wedding.makin hari makin pening.mane nk tempah itu ini.(harap zu tak begini.lol)

rasenye tak nak lah beli makeup mahal-mahal yg tak pena diguna sebelum ini.jadi hantaran makeup set adalah dari elianto sahaja.pena dgr elianto?tak famous erk?haha.janji i boleh beli banyakkkkk makeup utk set nnti.yihaa.sebab ape?sebab elianto murah.tapi kaler die sangat cantik.sekian utk coretan hari ini.

*padan muke semua kena bace ayat skema.kahkahkah.*

*gambar penulis teman org outdoor photoshoot*

10 comments:

Hazzy Ishak said...

i tak penah guna elianto, tak serasi dgn muka i kot.i rasa kaler dia mcm terang sgt...hehe

i suka earth tone @_@

eazy said...

gee syg:hihi.i dari study smpai skrg adalah peminat elianto eyeshadow.cantik!

anakcikmad said...

wlupun xmekap2 sgt~sbb xpndi T_T
tp taula psl elianto ni...
ok gak~huhu

eazy said...

yes!
die tawu pasal ni.hihi

~@k1 is @utuMn!~ said...

eit...
im using elianto tok base make up..
not for the color2..
sbb more 2 mac..=D

.apie. said...

i plak xgune pape pon utk mekap. HAHA. bende calit2 eyeshadow pon xpki. pakai loreal punye sunlock, pelembap dgn compact powder CARLO RINO. pena jumpe x kosmetik CR? klaka kaaann

ALYN_C3N1 said...

ermm...pnh dgr...tp bru nk mcuba..rmai gak ckp elianto nie mrh n colur die pn cantek..

suezensuzanna said...

elianto...eyeshadow dia..thn lame.. n murah..:D

ChiLaBaey's said...

Tanpe still setia membaca blog awak... skema jgn tak skema... :)

norhaizan said...

elianto..i love it...color eyeshadow dia cantek2..suka sgt..