Monday, November 23, 2009

paling tak best.huwaaaa

paling tak suke kalau nk start period.bukan sebab period pain(i jarang kena) tapikan.. kalau nk datang bendera jepun tu.saye mesti akan;

1.nak makan nak makan dan nak makan saje.aish!tensi
2.rase mcm emosi tak berape nk stabil je.
3.akan asyik merajuk dengan mr atif.kecian dia :(
4.takde mood langsung nak keje.ingt makan je
5.mood utk bermekap ke tmpat keje jugak non ado.uish!
6.menghabiskan mase seharian di tempat keje dgn sia-sia


aish!kenapela jadi begini.....tak suke la :(

14 comments:

suezensuzanna said...

u should be lucky...tak kene senggugut yg teruk..mine smpi nk pengsan dibuatnyer

azie said...

satu bnda jer sama ngn kakak... makan makan makan makan makan dan terus makan.. yum yum yummm

Si budak Aboi said...

pastikan bekalan makanan mencukupi !

hehehe

Hazzy Ishak said...

okay la tuh xde snggugut...huhu

Super HaNa said...

ahahaha
mmg gitu la simpton nya eazy
tp kan org cakap..b4 piyed tu kena control mkn..coz during that time la senan naik mencanak..
(ni experience watashi)

part tade mood make ups sbb muka kita jadi cam selekeh or oily semacam
kan?

joegrimjow said...

masalah hormon kot

JueHasan said...

same la kite..

~@k1 is @utuMn!~ said...

gee~~
nk ilgkn 2 sume adlh ngn K.A.W.E.N
heeee

asna cute said...

hehehe sintom2 biasa la tue~
kawal yea.. cian kat ur dear tue hehe asyik kena pujuk jer~ ;)

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOO

mcm tu sekali ka???

haiiyoooo...

ni tanda2 suruh kahwin cpt kot..

hehehehe

zue comelz said...

hehehe...kuat mkn ek?jom minggu ni kite wat tawaf mkn2 kat sume mall yg ada...mula2, kite try kopitiam baru bukak kat MIBC tu sok pg..nak?

btw, thx 4 following me..segan nak bgtau awk sy ada blog...huhu..maluuu aiiii....

ayin jemin said...

sama la kitaq eazy...
sy pun tgh sbuk mkn saja
ntah2 nek bert da kot dbuln cuti2 ni..
huhuhu

LeEyA said...

hohoho.. sgt terbalik dgn ku.. ku klu period.. tak lalu mkn.. kdg2 smpai 2 3 hari.. sgt suka make up sbb tak perlu bersihkan make up unt solat.. tp, senggugut nya smpai kebas muka2.. terbongkok klu berjalan.. so, eazy sgt bertuah..

aleena said...

hormon bertuka la tue..huhu