Monday, December 14, 2009

GEMPAR: aeon(JUSCO) melaka meletup

nauzubillah :(

masih menaip dgn rasa tak percaya dgn call dari mak tadi.

kate mak;jusco bandaraya melaka kat sebelah tesco tu meletup tadi.ade maut dan ade jugak yang cedera.berita pengesahan die ade jugak dengar dari kawan n my auntie yang keje kat pantai hospital :(

erm.my sis akan keje kat jusco ni nnti.tapi tak tawu la ape yang jadi klu kes camni da berlaku kan?sure la ramai tak nak dtg cini,jusco ni besar.minggu lepas sgt rasa tak sbr nk pegi.tapi da dgr cite ni.tak tawu la nk cakap camne.hmmm

*kite tgk berita malam ni k?


11 comments:

wisadunkie said...

mb dekat sgt dgn pencawang2 elektrik yg berkuasa tggi...bila mesin besar2 masuk..tu yg meletup...bahaya kot..

aDieyZa said...

yup.. time zana dgr jusco nk buat kat situ, dgr gak ramai yg kata bahaya sbb terlalu hampir dgn pencawang elektrik..

hope kejadian yg sama x kan berulang kat mana2..

Hazzy Ishak said...

bior betul.hot story neh

Si budak Aboi said...

waa..meletup !hot news ..

azxej said...

baru jer nak dibuka secara rasmi..dah de kemalngan yang menimpa...balasan tuhan sbb berlagak kot..JUSCO TERBESAR..

I am Karl said...

dh meletop tu

akan jadilah bandaraya bersejarah lg

mr.syazwan said...

eazy da kehilangan tmpt bershopping da ni...

yanasaja said...

meletop???gilakah! naseb bek hari tuh pegi jj dekat ayer keroh....

~@k1 is @utuMn!~ said...

huuu..
brita ad kn mlm td..

ChiLaBaey's said...

Janganlah ada huru-hara dalam Malaysia ni... Negara dah aman, ada sahaja yang nak memburukkan... Kita berdoa sahaja lah agar semuanye dapat dihindari...

Anna said...

Hi, selamat berkenalan..Welcome u to visit http://anagallery-suhanaoct.blogspot.com..Nice to meet u :)