Thursday, December 24, 2009

hantaran hunting tomoro :)

malam ni my beloved fiancee nk dtg sini.yeyey.bas dari kedah kul sebelas kowt klu tak silap.so esok pagi i kena bangun awal gile n tunggu die dgn muke sembab dekat melaka central.ape2 jer la klu da sayang.hmm ;) i rely can't wait for tomoro morning.miss him so much!

da nk masuk 2010.omaigod omaigod.da nk kawen da kite eh bit.hihi.insyallah.semoga semuanya berjalan lancar.amin.so lepas mandi-mandi esok kitorang akan gerak ke SEREMBAN-MIDVALLEY.da plan nk naek ktm saje sbb jalan mesti jem punye.malas nk drive.hihi.jimat sket kos.lagipun tak penah ngedate naek ktm.first experience.biase naek sensorang je.kesian :(

so ape eh nk beli esok?rase cam nk beli sume je.senang sket tak pyh nk fikir fikir nnti :0 hehe.omg feena.u da beli cincin eh.jelez ai.esok klu sape yg jumpe eazy n atif kat midvalley tego-tego(ceh mcm popular) la eh.eazy tak perasan korang nnti sebab sibuk melayan hati yang berbunga bunga.cececey :)

*jgn lupe say hi to us taw!*

11 comments:

suezensuzanna said...

jom jom jumpe eazy....ajak feena skali...!...jumpe jap pun takpe...:)

Redbloodsnow said...

WAHHH BESTTT. PART HANTARAN HUNTING NIH LAH YG PLG SYORGA KAN EAZY KAN..HIKSS

HAAA X LAME LG DH TUEEE NK JD BINI ORG...HUHUHU :p

eazy said...

kak suezen;dats y.eazy nk sgt jumpe korang :)

kak zie;yup.siap pakai HURUF BESAR lagi.hihi

Lady B said...

tengok2 kan perabot rumah untuk kak b ye~dah siap design..tunggu touch up lagi 30%..=)

Hazzy Ishak said...

baru minggu lepas g midvalley...huhu

asna cute said...

hoohohoh beli shopping time! mmg syok giler bile kita g datte sambil shopping brg hantaran kan? hehehe =)

sarah kalam said...

g coboi suda(ayat dek da)hahahhaha...

cik lizi said...

yg membaca pun dh excited nk tgk apa brg hasil hunting
apatah lg yg m'hunting

have fun ya eazy~~

^_~

I am Karl said...

hazzy, i smalam g mid

hohoho

sok dgn sure nya x ke mid

xdptla jumpe mek eazy ni hehehe

njoy shopping dear

Uruchimaru @ kf said...

hye eazy ! lame xdgr citer? maaf ler mghilg emm ok bye =)

ChiLaBaey's said...

Dah nak kawen dah yer... Ok bagus sebuah lagi masjid akan didirikan... Hati2 dalam perjalanan nanti... :)