Thursday, December 3, 2009

im back!new spirit :)

da okay sikit la.tapi tak mo makan ubat yg doc tu bagi.takbest.ade ke bagi ubat yg kena pakai camca camca teh tu lagi?im 21 okay?haha.makan pil kan senang.walaupun pil tu punye effect kat badan setahun pon tak habes.

erm,tak la duduk rumah saje mase dpt mc 2 hari tu.semalam da kebah skit pastu boleh la pg tambah power baru kat spec masam tu.mate da semakin rabun.kenape?busy sangat keje ke?haha.tak nak jawab boleh?

omg.now im addicted to hot roll kat tepi fountain dataran pahlawan n bubble milk tea.damn.every week mcm kena makan.klu tak jadi mcm tak dpt tido malam.apehal?kena spell kah?oh lupe nk bagi tau jugak.i da nk start diet blek.cabaran biggest losser eazy.
45 kg to??? -----> 40 kg(my aim)tunggu.
demi kau badan.sehari aku korbankan RM3 utk energy bar!perghhh

8 comments:

Hazzy Ishak said...

wah akak kita dah kembali bersemangat...

..:: 公主FaRRaH::.. said...

chayok2 with ur aim dear...
=]]

ayin jemin said...

cian..xpalah.mkn saja ubt tu.btw,kan ez masih comel mcm budk2.hehehe

anakcikmad said...

chaiyok2....;p

I am Karl said...

hola...

cmne ni eazy leh diet dgn pantas>>>

joegrimjow said...

herbalife mungkin kurang dari 3 ringgit seari
;)

azie said...

kak skrg 40kg nk pie 45kg pun susah tauu... nk gumukkkkk =P nk gumuk gakk =( tp mcm mn erk??

||| PöJìé PööH ||| said...

Ya Allah!!
Gigih la hai..
Xpe chaiyok²!