Monday, December 7, 2009

my lips like sugar.hahaha

pn ciare. terima kasih.i luff u a lot ;)

sebab ape?sebab i sudah jumpe lipstick yg sangat best colour die.n hari ni eh tipu.dah tiga hari ni sejak beli lipstick baru macam dalam entry beliau, i kejap kejap touch up lipstick kat lips ni.haha.tak tawu la kenapa tapi colour ni mmg serious omg gile cantik!rolling eyes ;)

but.i got two repeat TWO pink nude colour lipstick.plus lipgloss pink :) I MEMANG SUGGESTKAN KORANG guna.tak rugi beli.sekarang guardian n watson sedang sale gila gila.lari pegi waktu rehat taw!

REVLON super lustrous lipstick - code 415
MAYBELLINE watershine - code P 11

nk cantik lagi final touch tambah maybelline lipgloss 08 (pink grape)

*psst.sambil taip ni pown i boleh touch-up lipstick lagi.*haha

17 comments:

CikPuanMiera said...

dik.. baju kite same la.. hihihihihi

Hisham said...

salam terjah,,,ni cam jual produk je,,...hehe..

suezensuzanna said...

wah wah.....giler lipstick..:)

btw..comel pict tuh

LeEyA said...

i tak leh pakai lipstik sebarangan.. nnti bibir i kalah ning baizura.. membengkak.. so, sungguh kesian I cuma bleh pakai gloss brand silky girl.. lain2 sgt takut untuk pakai.. tau produk ape tak yg agak safety.... ?

Syamilia said...

ez pakai lipstik apa pun comel... ;)

~@k1 is @utuMn!~ said...

owh!!
alaa.. br angkat 1 MAC la dea...
sbtu yg lalu...
sume gara2 tetggl kt umh lipstik 2..
dem3!!

eazy said...

kak mira:ngehehe.kite kan kembar.

hisham;takla.just share ngan kawan2

kak suezen;u shud try dis.kak pown comel dgn rambut baru

leeya;stakat ni revlon no probs..cube la.

kak mimi;hihi.same la ngan die

jury;ako tak pena pakai mac.tak mampu.hiiii ;)

norhaizan said...

memang cantk kaler dia kan,weekend lps baru gak beli..hihi..cik easy ni pakai apa pon still nmpak cantik & comey..

eazy said...

haizan;terpengaruh ngan pn ciare gak kew?hihi

ciare (^_^)v said...

wah wahh congrats darling. kan sexyyyy gitu bibir mu..aumm. ehh lesbo kejap. wakakaka;p

:D

eazy said...

kak ciare : hehe.suke sangat taw.tenkiu so much

Lady B said...

eazy, bagila pic yang tak edit..ni tak sure true kaler lipstic tu kl edit pic..sema pic eazy diedit2 dengan baik~

pssstt..kak b tak pandai edit pic..

ChiLaBaey's said...

Belanja saya satu, boleh...??

..:: 公主FaRRaH::.. said...

hehehe...
u pkai ape pown comey...
=)

joegrimjow said...

lebey berkenan pada mata dari mulut
ohhooho

eazy said...

joe.mata palsu tu:) hihi

CikPuanMiera said...

kembar ke? hihihhi.. nnt if akak ade snap pic ngan baju tuh.. akak tayang kat blog eyh.. mmg sebijik betol. :p