Friday, January 29, 2010

hi im back! rindu tak?

sorry sorry n so sorry.

eazy sgt2 takde mood nk update blog.yg rajin sekarang just nk blogwalking org saje.nk leave komen pown susah.hihi.ampun ye.tak tawu la nape sindrom ni dtg menyerang dush dush mcm serangan virus plak sejak nk kawen ni.

omg.klu ade yg taktawu lagi.im gettin married another 48 days.

gilossss.bawah 50 hari tu.klu ikot petua dulu2 lagi 8 hari ari tinggal utk i pakai celak mate.pastu i taknak bermekap.korang rase i boleh tak tak mekap?hihi

okay dah dah eazy jgn mengarut lagi.boring kan klu entry takde gambar?so ni gambar eazy ngan atif mase kitorang hang outs.buwat ilang rindu korang :)

atif yg semakin melebar :)
i heart dis pixca so much!atif gergasi wey!Larikssss

n the last one mesti korang meluat gile.hahaha.muntah hijau la wey!

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
v
HAHA.siap practice tu.sengal dowh :P

notes;saye berjanji tak akan malas nk update blog lagi.

12 comments:

a d d a*h u z a i r i said...

hahaha..xleh blah pic last 2...

eazy said...

tawu tape.hihi

sarah kalam said...

yup..pic last,siap nak wat2 salam gaye tu...adoi dak atip...
bgus2,rajin le update!!even,we always meet kan...tp i BORING GILOSSS kat opis....xde mende nk wat..

Durratul said...

hahahahaha muka eazy yg pic last tue konon2 malu+ayu la eh..time nie bleh la main2 nnt btol2 rs nak meletup ja jntung tu kan

LeEyA said...

rasanya tgn tak dipegang gitu kot.. just relax je..

honestly suzain said...

pic tu mcm nak blajau menurun jer!!!!hahaha

Hazzy Ishak said...

practice make perfect.haha.
tak sabar nak pegi melaka...

Qarl said...

both dh bersedia nmpknye

joegrimjow said...

haha
suke part belatih tu
haha

Syamilia said...

huk3...tu panjang kan ez
camne dia leh ada dlm ni...hak3

Super Nia Hana said...

ala..cuteeee

¶A.K.I¶ said...

hahahah.... well2, da tggu tyme je ni... hihi