Tuesday, January 12, 2010

terima kasih ayah ;)

ayah, terima kasih sekali lagi :)

pagi ni mmg mood spoil habesla kan.dah la tak sempat langsung nk bekfes.pastu keje adalah sgt banyak smpai i tak sanggup nk tengok meja sendiri yg penuh dgn tisu-tisu dan kertas yang di buat bebola.haha.

lepas tu ayah mmg pandai hilangkan rase marah -amarah ank die ni.ayah mms gambar ;) agak la camni gambar tu.tapi still dlm beg die lagi la.ayah belikan mase kapal masuk port aritu.suke suke!

naseb baek free :) klu tak nanges nak bayar.hihi

nasi arab; kak hanieliza

oh ya.tengahari ni ade orang,eh salah.i ajak orang pegi makan nasi arab kat DIMA.act it was my first time nk pg sane.nk makan nasi arab.sbb ade orang kate sedap.tu yang gatal nk pg try tu.hihi,mintak2 la sedap;oh gambar sume dari en.google ;)

5 comments:

Hazzy Ishak said...

adeyhhh tetiba rasa lapar...

zue comelz said...

nasi arab kat dima sini xla ada side dish yg camtu..simple je tp sangat sedappp...
selamat mencoba!
ouh, ini hadiahnye rupenya...hehehehe

sarah kalam said...

wah...npk sedap...
im so lucky...
i lah org yg diajak itu...

wah awal2 da dapat hadiah...
busu ko sponser percutian honeymoon eh....

Super Nia Hana said...

watashisampai skang tak jumpa nasi arab yg sedap

maybe tak kena dgn tekak kut

Qarl said...

nasi arab

hohoho

lahzatttt