Wednesday, February 3, 2010

ade ke patut?

mari mari minum COOLBLOG

fuh fuh fuh.cuba untuk bernapas dgn jaya hari ni,semalam ako mc.hihi.asyek tak sehat je badan ni.mak dah berani kate ako ratu mc kat opis.mak.jgn pandai2 menuduh anakmu yg comel ni k?haha.bukan sengajalah nk mc.tapi dah mmg demam nk wat camne kan?

kf.korang kenal kf?kf ni blogger first yg eazy kenal dlm blogspot.die rajin komen kat entry eazy.thanks kf.hope satu hari nnti kite boleh jumpe face-to-face.kf ni baek hatilah.siap buat special entry utk eazy lagi.thanks kf :)


semalam walaupun mc.tapi tetap gagah carik barang kawen.so hari ni dah boleh start wat hantaran.hoyeah!hantaran sume akan dibuat dengan gagahnye sendiri.sekali lagi.dibuat sendiri.hihi.lagi best taw.nnti kembang kuncup hati tengok hasil kerja.tu pown kalu cantikla kan.klu tak jangan harap ako nk ngaku.haha.keji gile.nah ni gamba semalam.hot from oven!

mak jangan jeles.gamba mak masuk sikit je
okay sekarang mak boleh posing.

note;hari hari mahu makan.camne tu?

8 comments:

Taufiq Rusli said...

salam new blogger...patut ler demam, minum coolblog sampai dua.. hahaha bagus tul kf siap ada entry khas.. ni pun melalui blog dia.. kalau x jgn harap la nk tau blog ni.. ahaks, nk kawen dh ekk.. semoga semua nya selamat..

Hazzy Ishak said...

sempat lagi tuh. tgu lah kedatangan rombongan DSK nnti..miaahahahaha

serbuuuuuu!!

¶A.K.I¶ said...

erkk?? da nk big day.. kne tahan mkn! hihi... xbley mkn! hahah

Uruchimaru @ kf said...

oh tenkayu eazy!sobx

ek? seyes terharu bile eazy kate nk jumpe face to face tapi?
jjrnye gwe malu aa eazy!sobx3...nk nanges bce n3 kamu!


ps;-mc ? tgk muke mcm sihat aje!
hugs*

joegrimjow said...

apsal smkin bnyak letak gamba ni?
ni yug buat tuttttt ni
lalala~

MieraJellina said...

i tgk dah kurus dah ni.
u nak kurus mcm mane lg dear?
anything ym i lah.
mierajellina

ChiLaBaey's said...

Hari tu ada masuk dalam blog KF, memang betullah ada pelanduk 2 serupa.... iras2 jer... :)

Vee Violet ~vLockheart~ said...

hehehe...
mak dgn anak sama2 comel... :)