Monday, March 29, 2010

saye sudah jadik PUAN :)

feling ala-ala diva di sawah gersang

dah lame gile tak update kan?hehe

sory la kwn2 ye.bz sgt smpai tak larat nk memikirkan ayat ayat nk ditulis dlm blog ni.alhamdulillah.dengan sekali lafaz;aku terima nikahnya...

AKO SEKARANG BERGELAR SEORANG ISTERI.aminnnnn

blog akan diupdate secara berperingkat ala-ala cerita bersiri.nantikan ye.haha.sory la korang.mood masih ting tong.malam tadi teresak-esak ako tahan menangis.yela.first time berjauhan dgn atif sejak jadi hubby n wifey.laen sgt perasaan die.rase tak tenteram je.

kepada suami;terima kasih atas segalanya sayang (jiwang pulak!)

and pada yang hadir;eazy ucapkan terima kasih sgt2 pada korang.yg jauh tu sanggup drive semata-mata undangan.terima kasih.maaf andai kite tak dpt berkodak momentos.biasela.hari tu adalah hari paling busy!!!love u guyssss.

9 comments:

Hazzy Ishak said...

tahniah sekali lagi

ChiLaBaey's said...

Selamat Pengantin Baru Cik Puan EAZY, sorry tak dapat ke majlis seperti yang telah dirancang.... Sedihlah tak dapat pergi... Tapi Insya-Allah ada hadiah pengganti diri yer... :(

Queen said...

congratz my dear!...btw..baju tu santeeek...dan spek itu tak menahan..ahahaha

joegrimjow said...

hakhak
update pon

xite la pasal malam pertama


erkk??
lalala~

suezensuzanna said...

ohoh!.....ilek..jgn nangis2...biase lah tuh:)

Qarl said...

congratz ya eazy & pakcik atief

milk and cookies said...

Kechik! Eh! Eh! Puan Kechik. (Jangan bising eh? Ko gak yang nak aku panggil ko kechik after being married!) Haha! Anyway, congrat. nggak punya masa ke Melaka sbb ada praktikum ngaja budak2 lelaki terlebih glukosa dalam badan. Haih. Rindu ko. Be a good wifey! Mmuahx! Love ya!

ps. Cakap pasal berjauhan dengan suami. Ades. Aku pulak jadi cuak pikirkan posting pendalaman! Gaahh! (Bila Ira bajet dia dah kawen. Sekian.)

Puan Jiha said...

eazy...upload la gambar...

||| PöJìé PööH ||| said...

tahniah Eazy!
anda sgt comel dalam persalinan pengantin!
kamu berdua amat serasi..

psst! pic atas tuh still my fav! huhu..