Friday, May 7, 2010

im happy but i dont noe why!

okay jam da 5.30

dari tadi ako dok melayan muke comel kak jue & sons.omaigod.seronoknye kalau tak payah keje n dok saje kat rumah.tgk je blog.boleh bace je tak boleh tgk gambar.tak boleh leave comment.sume kena blocked.vuduh sekali lagi :(

okay minggu ni tak best.ako takde hati nk balik berlumba-lumba awal macam hari jumaat minggu lepas.sebab ape?sebab minggu ni bukan minggu dating kitorang.tak best.kena tunggu minggu depan baru seronok sbb dapat balik kedah.

sekarang ako da gilekan tgk anak orang.haha.mesti nk tgk baby comel2 setiap hari.gile eh?bestttt wey.nk ade anak cepat ar.nnti pegi zoo dgn die boleh la berlagak jadi kakak n abg yg tgh bercinta sambil bawak adik kecik coverline.hehehehe.

oh ho tadi kan.ako baru je pas renew lesen percubaan.SO takde dah pelekat P tu.hoyeah.boleh ako lambat sedar yg lesen ako da expired semalam.my bad.seb baek tak jumpe polis.kalau tak boleh buat muke menggoda sambil cakap"maaf bang.saye tak perasan betul lesen da mati".taktik tu taktik!-tapi ako tak bagi rasuah taw-

okay da bosan.nah gambar penutup bicara ;)



seoul garden terbaek lah!

3 comments:

ChiLaBaey's said...

Alhamdulillah... dah takde P dah.... P untuk penakut kan... hehehe.... Apa2 pun selamat berhujung minggu Cik Puan Eazy... :)

LeEyA said...

hensom bapak u.. bleh ingatkan adik beradik jgk..

mr.syazwan said...

mana abg tersyg??

hehe

cian berjauhan erk..

sob2 erk

selamat hari ibu eazy...

ahaha