Monday, May 3, 2010

setelah sekian lama :)

okay nk bagitawu.(jeng jeng jeng)




wat muke seram masing masing.












bukan fb je kena blocked.tapi BLOG jugakkkkkk ye.geram haku.ape pown tak leh nk wat.just boleh view page korang.n tak boleh komen.sengallllllll.nk try curik line pown tak dpt.hampeh!

so sekarang ako boleh on sbb gov tak blocked line pukul 1-2 petang n lepas pukul 5.okay sengal sekali lagi.huh!

sekarang ako suke moody.sikit sikit nak marah.sampai sesak dada dibuatnye.kenape eh?padahal mende kecik je pown.ako nak marah.wahahaha.

okay,klu esok tak kuar rehat ako update.klu kuar.non ado la jawabnye :)i miss u guys.tapi ape kan daya.saye sedang dikerah menjadi pekerja contoh.lalalalala.

jangan pakai helmet cam ako.nnti kena saman.hihi

5 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

yanie pun dah lama tak singgah kat sini.....setelah cuti rehat dari blog utk tempoh 3 bulan

hehehhehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat pengantin baru...sorry terlambat wish

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hehee... somey sis ^___^

sarah kalam said...

jom pindah bgunan pknm!!!bole blog or bersosial 24jam...

ChiLaBaey's said...

Cik Puan Eazy, kelakar pulak tengok gamabr kat entry kali ni.... Muka macam tak puas memblog jer.... :p

Apa2 pun welcome back to ur blog sis.... :)