Monday, June 14, 2010

rasenye da ramai tawu :)

Eazy rase da ramai yang tawu bout this .yes,it wassss so SURPRISINGnews for both of us;eazy& atif.we didn’t expect it will happened so fast.but it was called rezeki.

Alhamdulillah

Im now pregnant :) 10 weeks already

.Tiada kata yang mampu dilafazkan.
.syukur ya allah atas anugerah dan pemberianmu.

Setakat ni takde lagi morning sickness.hopefully takde lah kan.sbb eazy dgr kalau morning sickness tu dating.agak letih jugak badan nk keje.tapi kan,since pregnant eazy ade la few things yg berubah/happened:

1. badan sangat rasa lemah.tapi da makan ubatttttt (byk la tu maksudnye)hehehe.yang doc bagi.so far.masih boleh di handle

2. emosi sangatlah teruk melebih-lebih kan.kadang2 dgr atif joking nak kawen ngan lisa surihani pun eazy boleh melalak.hahahaha.buruk perangai!jelez lebih.camla lisa tu nk pandang laki ai.

3. rase badan ni n muke ni tak cantik.hari hari komplain kat atif.sayang,bb da gemok kan?da tak cantik kan?da comot kan.hihi.perasaan.hilanglah jauh kau ke sana,ke sana!atif was so relax when answering;no saying.kamu okay je.badan naek tu standard lah.pregnant.ceh ayat nk tenangkan hati kan.thanks sayang

4. mood makan naek turun.yup.kadang2 rase nk makan sgt.tapi kadang2 nk tengok makanan pown tak lalu.ade sekali tu tengok nasi pown rase nk muntah.erkkkkk.bayangkanlah butter prawn yg dalam 1st top list fav pown eazy boleh makan 1-2 ekor je.

5. okay yang ni paling teruk.asal malam je DEMAM.badan mmg panas la.siap pakej batuk selsema lagi.tapi pagi je okay.senja nnti demam balik.pelik kan?hihi


8 comments:

Syamilia said...

tahniah ez...i'm soooo happy with this news....syok sgt... :D
baru igt nk msk wad sekali.ez dh masuk dulu..hahahaha

Enchaoz said...

congratz kak eazy :)
murah rezeki...
take care yehhh :)

Hazzy Ishak said...

aku dah bersedia jadi makcik eazy
so excited

dak eina (◕‿◕) said...

thniah ye eazy :)

Puan Jiha said...

hehehe eazy...congrates... enjoy the journey of pregnancy =)

Atiqah Adnan said...

tahniah dear.. hee~
awk kawen lepas akak pUn dah pregnant da.. akak ni bila la lagii...
haha tak sabar menantiiii!!

joegrimjow said...

wooo
apsal ku baru tau????

aNaS iBraHiM said...

congratz my dear cousin~ =D