Monday, August 23, 2010

lambat lagi ke?

bulan posa ni rasenye blog eazy banyak letak gambar makanan je.haha.padan muke haku.sape suruh gatal tangan nk search makanan yg menggiurkan kan?

mcm biase la kan.parents eazy kalau nak masak juadah berbuka diorang akan plan satu hari sebelum.so malam tadi mak n ayah bincang2 sambil didengar dan dicampur oleh eazy ;0 hihi.dah la tak masak sibuk je nk request yg sedap2.

mak tak masak harini,so ayah akan ambil alih tugas chef katenye.tapi terbaeklah kan.hari ni ayah nak masak sup tulang.peh kalau korang rase sup tulang ayah masak mmg rasenye korang lupe jalan nak keluar rumah.serius sedap sampai meleleh air hidung pun korang tak sempat nak
lap.mmg marbelessss!

bukan sup buatan sendiri :) google je

sup ayah masak ni laen sikit.die akan tambah segala macam rempah yang ada.n plus die akan rasa masam-masam sket.pastu ade cili padi.letak carrot n ubi kentang.kadang2 ade mushroom jugak dalam tu.serius wey.eazy tulis ni pown eazy dah meleleh air liurrrr.alahai sedap nye!

lambat lagi ke nak masuk waktu ni?

psstttt;korang bayangkan taw.makan sup ni dgn nasi panas.pastu telur masin.amacam?apa yang terhasil dari bayangan tu?hihi

3 comments:

Nabiel said...

arghhh!!tidakkkkkk..
cmner ak leh tertengok lg food nie!eeeeeeeeeee..bru pkul 4.30..
dh tgk mcm2..fuhhh2..sabo2=P

Qarl said...

lalink

sup daging kambing kah?

hahahhaha

sure pg raya tahun ni ade mcm2 menu berasaskan kambing nih! haha

eazy n atief said...

nabil;hihi.soryyyyy.

qarl;taklah.sup lembu je kowt.aah la qarl.atif tu gile makan kambing sekarang.pening i :)