Thursday, September 23, 2010

apa salah aku

Kosong :( life sekarang makin kosong.

Aku tak tahu lah ape yg terjadi sekarang.tapi aku rasakan yang sume orang sekeliling aku semakin menjauhkan diri dari aku.kenape?ape salah aku?

Terkasar bahasa ke?
Terlebih gurau ke?
Atau aku memang spesis orang yg tak kan ada kawan rapat.entahlah

Aku dah try dari dulu.untuk berkawan, untuk rapat dengan orang.tapi bile aku semakin mencuba,aku rasa orang tu makin jauh dari aku.tak mungkin ni hanya perasaan aku sebab aku rasa orang tu dapat rasa apa yang jadi.

*rasanya aku tak boleh tidur rumah orang yg aku baru nk berkawan.sbb dari pengalaman aku, lepas aku tidur rumah orang tu.mesti pastu aku ngan die tak boleh ngam.hmmmm.kan seronok kalau atif ada kat sini, boleh mengadu nasib :’(

- aku nak pindah KEDAH!cepattttttttttttttttttttt.stress tak kira dah ni

7 comments:

~♥ iella ♥~ said...

dsms gk..bila nk wat sorang tue jd kawan rapat kita yg boleh cita sgalanya mesti akn jadi gaduh..klu tak gaduh pun akan rasa mkin jauh...mkin jauh..

nsib bek dah kawen.Kita cita ja la smua kt husband kita ja..wlpun dia duk jauh kan Eazy..??

Uruchimaru @ kf said...

muhasabah diri iye cik eazy ...

Super Nia Hana said...

sabar la eazy..maybe emosi cepat terusik ke..
bykkan istifar k

~│IbuCats│~ said...

nape ni... mungkin mood org pregnant kot...
ceria2 la ye awak... kami semua ada ley temankan awak... =)

CikPuanMiera said...

alahai kesiannye adik akak ni..
jaga diri leklok eh..
jangan emo2 sangat..
xelok untuk baby :)

Syamilia said...

meh kedah meh. kita jadi kawan rapat...huhu

Hazzy Ishak said...

babe, jgn la pikir pasal benda ni sgt. for now on you jaga kesihatan & baby dulu k.