Monday, September 13, 2010

raya kat kedah.seronok?

cubaan menyembunyikan badan

sudah nampak gemok.takleh cover

ni adik beradik atif saje taw.ramai kan?

salam aidilfitri.hari ni da raye ke 4 sure ramai yang da naek keje kan.ok good,teruskan keje korang.while eazy pulak masih bersenang lenang dok kat uma n masih pening memikirkan nak pegi sane sini pakai baju kurung ape.hihi

tahun ni eazy raye kat kedah :)

seronok ke tak?mestilah seronok.tahun ni kat first time eazy raye kat sini.tapi mcm jiha(adik eazy) cakap la kan...i miss my family.eazy rindu suasana kat rumah nenek mase malam raye n hari first raye tu.meriah sgt-sgt.kat sini meriah jugak.adik beradik ramai.tapi tu lah.suasana baru kan....

tapi kitorang boleh 3g :) hehehe.

4 comments:

joegrimjow said...

wahhhhaaaa
ngandung kan
xpe la gemok pun
pasni slim balik

Juaini Jamaludin said...

wuaa. rindunya nak balik raya dekat Kedah. :(

mr.syazwan said...

eazy

S
E
L
A
M
A
T

H
A
R
I

R
A
Y
A

KALER BAJU KITA SAMA!!!

kot pink kan tu kan kan??

;D

eazy n atief said...

joe;hihihi.pasni pasti la kurus balik ouh

juaini;kenape tak balik kg darling?

wan;tu kaler peach la cik abg oi.