Wednesday, October 20, 2010

hatiku berbunga-bunga


TUAN eh PUAN yg bagi tag :)

1. write 5 interesting facts about the person who give u this award

- ada kereta baekkk punya gelap.boleh main nyorok2 :)
- suka shopping.suka shopping.mula2 dulu aku pelik.tapi sekarang dah BIASA sangat.hikhik
- suka makan sushi.suka makan soto.suka makan semuala senang cakap.bahahahaha!
- bufday die time hallowen day!senang nk ingat.betul tak doc?
- dia pandai taw.kalau tak takkan la jadi doctorrrrrr.

2. write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
- erm.anak sulung dari 3.aku ni sempoi je.adik2 sume tak takut.sebab aku pun wengg same
- ade masalah nk bangun pagi.mmg susah sangat nak bangun pagi.seb baeklah mak mertua haku takde masalah.kekekeke
- tak suke nenas.tak suke nenas.tak suke nenas.tapi tart nenas aku suke!
- aku jendul.korang tawu ape tu jendul?
- suka berfikir empat puluh kali kalau nak beli barang tu.hahahaha.atif suka marah sbb.aku bebel kat die kalau die beli barang.
- aku ade masalah loya.masalah taw.die akan menjelma bile aku boring/takde keje.bile aku nebes.bile aku happy sgt.bile aku tgh bawak kete.die akan rasa loya pastu mata ako akan berair sambil aku keluarkan nada wekkkkk.ish pelik betul!
- suka tengok orang cantik.betul ni.kalau org tu cantik.nescaya aku akan pandang org tu berpuluh2 kali.atif noticed dis.malu i!
- okay aku dah start loya bile berfikir lama-lama(fakta ke tu?)
- cepat panas hati!betul ni weyyy
- seorang yang sukekan kanak2.nk most of kanak2 pun akan mudah jatuh cinta dengan i.tak caye?betul ni.

3. pick your most 10 deserving recipients and describe them
okay.ini list die.tapi tak sume akan jawab.percayalah.hahahaha

- busu aku.hidayah - die ni kelam kabut.ntah ke cemas je
- kak sara - anak die cahaya maria.aku suke anak die.nak kawenkan ngan anak aku nnti.haha
- adda - ni kawan baik aku dari tadika dulu.skrg keje kat kajang
- apie - kawan satu poly.keje kat sabah skrg.tak lama lagi jadi org sabah.hihi
- kak mimi - senior kat poly.dah kawen ngan abg halis :) PA jugak
- kak intan - hot mummy kepada adam :) die comel.antara org cantik yg aku suke tgk
- hazzy - sape tak kenal die?dah jadi top blogger jugak ni
- adik aku.jiha - die bz.study kat unikl.adik no 2 aku.
- kak miera - ibu kepada cyrus dzulkarnain;nama anak die best!
- kak atiqah adnan - org melaka.alai.die sweet.suke tgk die :) cantik

*maafkan saya orang orang yang kena tag tu.

3 comments:

Hazzy Ishak said...

dah lama tak buat tag

~│IbuCats│~ said...

hehehehe.... dah BIASA ye?gud2.. awak la teman setia saya yang boley teman gi shopping... thx sis!

nursuhada aziz said...

di tag!lambat sikit aku jawab!haha.
i bz lah u ;)