Friday, October 29, 2010

rasa mcm miracle!


just nk share :)

sebelum tu nak gelak guling-guling dulu.hahahahahaha.indah gile wey.selama ni hidup rase duduk bawah tempurung dan duduk dlm gua yg kelam.tapi hari ni lepas balik dari rehat.tibe-tibe...








aku boleh log in acc facebook &
sign in blogspot time office hour!





*okay bagi korang mungkin biase je.tapi bagi aku tersangat lah happy.ko bayangkan sebelum ni ape pun tak boleh bukak.tapi sekarang.boleh on fb n menaip entry time keje.ape kah rasenye?hanye orang yg mengalami mengetahui nya.hihihihi

-sekian melaporkan dari negeri maju 2010 :) wink!


7 comments:

Hazzy Ishak said...

tahniah!!
aku leh log in blog je. fb hampeh.

eazy n atief said...

terkejut wey.
tapi andainye ang boleh on fb
rase mcm laen kan?
semangat je keje.
bukan sbb nk mengulau pun
tapi rase fun sbb ade entertainment :)

LeEyA said...

kt mana2 pun fb di blog.. tp, leh guna https le.. kena rajin tukar http kt ats tu.. tmbah je s.. tiap kali appear page baru tmbah je s.. leh je nk view..

eazy n atief said...

kak leeya.tak boleh.kat sini mmg die block terus.letak s pun takleh gak :) hihi

Qarl said...

eazy mummy to be

take care ye!!!

Zero2Hero said...

houyeaahhhh...
=)

eazy n atief said...

qarl;i will insyallah :)

zero2hero:hihihi.