Friday, November 5, 2010

bersabar ye SAYANG

tu mama saye :)

yg belakang tu pulak rumah mak tok kat kepala batas.kedah.

gambar ni rasenye 2 hari lepas.ayaq da surut sket time ni.sebelum tu atif kate ayaq naek sampai ke tengkuk dia.bayangkan lah tengkuk atif tu..for sure la kalau eazy dah tenggelam.atif kan tinggi.

so sekarang sume orang kampung mak tok dah kena pindah pegi pusat pemindahan sementara mangsa banjir.kesian kat orang2 kampung saye.teringat kat suma.mcm manalah gerai goreng pisang favourite?mesti habes tenggelam.nasi kandar favourite?pown mesti habes tenggelam

kalau dah banjir ni suma harta benda kita automatic akan rosak kan?so eazy harap,anda semua dapat bersabar.mungkin ini dugaan dan ada hikmahnya dari ALLAH SWT. kepada kita yg berada di selatan ni,jgn sangka kita selamat.ini semua ketentuan dari DIA.mohon dipermudahkan segala

*kepada atif sayang&keluarga; bersabar ye sayang
*dgr khabar hari ni air makin naik.pusat bantuan pun makin kalut
*kita doakan sama-sama ye kawan2.aminnnn

5 comments:

Emilia Emira said...

penah umah banjir dlu..xske2...haha =))

eazy n atief said...

tu lah kan
abes banjir mst kna kemas
huhuhu.dugaan

twinkle twinkle said...

tingginya airr

eazy n atief said...

twinkle2 : rasenye hari ni lagi naek kowt.

||| PöJìé PööH ||| said...

Alahai siannya.. Dugaan sgt.. Soh hubby u n family sabor k.. Nasib baiklah umah kat g tuh agak tinggi, xpernah pula naik air.. Tp klo tinggi sampai tengkuk Atif, kamu dah lemas,POjie pun sampai idung sudah.. Ngeri ah!