Tuesday, November 23, 2010

serba hitam :)

wah dah lame tak update blog.windduuuuu.

eazy cuti lama la jugak hari tu.selasa sehari sebelum raya amek halfday.ade appoinment kat GH melaka.yessss!we already booked "KURSUS PENEMAN" on 20/12/2010.kursus tu untuk atif yg akan teman i masuk labour room nanti :) wink wink

raya kali ni biase je.kenapa la aidiladha tak meriah cam aidilfitri eh?tapi eazy tetap pakai baju sedondon ngan atif.feeling feeling ala arabian katenye.hahaha.(rase kurus la pakai jubah).choih!


eh kurus lah!(dari tepi)

aktiviti ziarah menziarah tetap ade..so pergi rumah nenek umbai untuk makan makan rendang cili padi & ketupat pulut(tapi i tak makan sebab tak selera) as usual.atif makan banyak.hihihi

jumpa budak comel&chubby - danish
haish.tak sabar nak pegang anak sendiri!

*another 7 weeks to go!sekejapnye mase ni berlari.

1 comment:

nOthinGs tO dispLay said...

theme saya juga kaler hitam berkilat bersamaan kulit sy yg juga hitam berkilat..hehe