Wednesday, December 29, 2010

ape nak buat?

i need your opinion readers.pehlizzzz.

im now 38weeks preggy.insyallah kalau takde ape2 masalah.might be deliver a baby on 12nd JANUARY 2011.aminnnn.but now.i got some probs.or more to dilemma;hmmmm.eazy rase cam nak bercuti awal.(gov leh amek cuti 2 minggu awal sebelum EDD).masalahnye sekarang..

-nak cuti or tak?sebabnye :
  • kalau cuti and tak bersalin awal kire rugilah dalam 10 hari cuti free.rugi kalau fikir panjang.hurmmmmm
  • tapi sekarang dah tak tahan nak dok office.stress :( & i dont hav any mood nak keje sebenarnye.
  • nak drive pun tak berapa nak laju sgt.hehehe.sbb kaki selalu krem.ouch
  • dah takde baju nak pegi office.boring sgt recycle baju yg same again and again.nampak sangat selekeh.
chayok-chayok MALAYSIA team!

3 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

beberapa hari je lagi sis.. bersabar.. kalao rasa xleh gak amik je cuti awal :)

lyaeyzia said...

my opinion cuti je awl sbb nye dulu alis pun jangka awl..dia x cuti jugak tgk2 baby kuar 2 mggu lbh awal..mmg dh biasa kes mcm tu ez..my sis in law pun sama my aunt pun sama..semua kuar awal dr jangkaan..n lebih di nasihatkan banyak berehat seminggu b4 delivery..

eazy n atief said...

sumi;tu lah kan.ingat nak amek cuti awal.tension la keje :'(

lis;hihi.my mum pun same gak.2 minggu awal dah bersalin