Saturday, December 18, 2010

beli 6 dapat RM 20 free!

.jemput makan dulu.

kalau tak cukup pandai-pandai le korang amek sorang sikit eh.tapi jangan amek yang alien tu.tu i punye.dua-dua milik i.jangan nak mintak2.hahaha.keji gilossss.hari rabu aritu i tak larat nak drive g keje,so mak dengan baik hati relakan diri nak hantar n jemput dari office.

best betul.relax je rase bile satu hari tak bawak kete.tak sakit kaki ni nak tekan paddle minyak tu.sementara tunggu eazy habis keje mak & 2 orang rasaksa tu pegi jalan2 kat mydin.beli barang rumah&seluar2 renang diorang.kan nak pegi berkelah minggu ni.whuuuuu!

singgah petshop kejap belikan si gemok tu punye makan

lepas tu terus pegi dataran pahlawan sebab teringat ada kupon big apple nak redeem*buy 6/12 donut n get RM 20 voucher!best best best*tapi time tu dah pukul 8.so choices dah tak banyak.ambil je ape yg ade mcm kat atas tu.

sume sibuk nak posing dengan voucher tu
mak kate gambar ni paling cantik.tapi masalahnye kenapa?
rasenye sebab die dapat posing camtu lah kowt
padahal aku ni gemooook je dalam gambar ni.ceitttttt


3 comments:

dak eina said...

wah big apple!! nk jugak eazy!!

anah said...

bestnya makan big apple...meleleh..hukhuk

ULtradya said...

eazy nmpak pucat..hehehe..tp still maintain cute...gorgeous mum