Monday, December 13, 2010

DAY 13 : surat benci.bukan cinta

Day 13- A letter to someone who has hurt you recently


RUJ KAMI : ISHHHH.MELUAT 111/011(10)
TARIKH : 13 DISEMBER 2010


KEPADA SESIAPA YANG BERKENAAN

Hencek/Hencik,

KETIDAKPUASHATIAN TERHADAP DIRI KAMU

Merujuk kepada perkara di atas.

2. Saya adalah tidak puas hati dengan cara hencek/hencik sekalian. Kalau nak tunjuk terer,jangan lah terlalu berlagak.orang lain pun power jugak.bukan anda seorang. Ingatle, benda kalau kita dok riak sangat,tak lama,nnti nikmat tu kena ambil balik. Zaman sekarang kan orang kate kite buat hari ni,esok kita dapat la kesannye.

3. Saya juga ingin menyatakan rasa ketidakpuashatian saya kepada sesiapa sahaja hencek/hencik yang suke merampas kebahagiaan orang lain. Adakah anda terlalu dahagakan kasih sayang sampai sanggup tengok keluarga orang lain merana sebab korang?ish.desperado betul.saya memang tak suka betul type orang macam korang-korang sekalian.dah gatal sangat pegi le carik mane2 jantans atau betinas yg gatal jugak.ada faham?

4. Kerjasama dan perhatian dari pihak hencek/hencik amatlah dihargai dan diucapkan dengan ucapan ribuan terima kasih.

Kesian.eh salah.Sekian.


Saya yang buat sendiri perintah;

eazy insyira
PEMILIK BLOG MANGGISPINK

*psttt.surat ni bukan real pun lah.surat ni untuk sape2 je yang akan bikin masalah akan datang.hihihi.kalau korang nak pun boleh!sharing is caring kannnn...

7 comments:

Hazzy Ishak said...

sapa yang dok mengacau ni yang oi?

NaDia Aziz said...

luv it..!! hahaa.. :D
sunggoh sadis bnyi nye..
:P

Qarl said...

cik puan eazy

surat ni nk dialamatkan ke mana?

Anonymous said...

hi eazy.ii'm ur silent rider..byk b'sabar ye...

eazy n atief said...

hazzy: nobody :) tapi kalau orang tu kacau eazy terus forwardkan surat ni dkt die

nadia:hihihi.yuppppp.biar senang faham dear

qarl:takde alamat.kepada sesiapa yang berkenaan je :)

eazy n atief said...

anonymous : hihi.eazy tak nak hantar surat ni kat sape2 pun dear :) just a task.so i buat lah

aienda said...

bole la gune surat ni pasni eh.. hihi