Tuesday, December 14, 2010

jiwa kacau & sgt STRESS!

urghhhhh!!!

sape yang ade fb eazy mungkin ade yg alert & tawu pasal menda ni.mungkin. sejak semalam.ade satu nombor ni kacau eazy.die sms.meh eazy tulis mesej die satu persatu.geram gile ni dah tahap naik kepala!

012-5311976 : hai
012-5311976 : reply lah.dlm sms je
012-5311976 : i want U (ish da lain mcm ni)
012-5311976 : please reply, main dalam SMS pun boleh (???)
012-5311976 : ......

pastu eazy mengadu kat hubby,cakap no ni sms bukan2.tapi heran gile gile.setiap kali kite reply/call die akan off hp.even after beberapa saat kite dpt mesej die tu.and atif asked sume kawan2 die hantar one sms = 666 (means devil) kat no tu.

die stop sms eazy.tapi kan....baru kejap eazy dapat lagi sms dari die.n paling menakutkan.die pulak yang hantar 666 tu dkt eazy.tapi yg malangnye i can't do any report to maxis/police.sebab eazy dah terdelete semua mesej2 dari orang gila tu.sedihnyeeeee.atif marah :'(

*what can i do now!mmg la nak wat bodo je.tapi gerammmmmm...


8 comments:

eintanliana said...

sabar ok..pelik btol la..knape la org tuh..giler ke hape?

Diebalychouzz said...

i pn pnah dpt msj y menggangu ketenteraman dr sblum kawin smpi skrg. nak wat report polis mmg xdpt la, sbb bukn berunsur lucah, tp klu da seminggu sekli dia bg mesej ' hai adiba ap kabar''hai adiba' ' hai adiba, sombong la sekarang' 'selamat malam' mestila tension.. en.hubby da sound.. tp die mmg jenis tak phm bhse, ble kte col xnk angkt, bg alasan takut kene marah... habis da ganggu hdup org lain sape xmrah an.. one word y buat i bengang smpi skrg is " klu diba da jd janda pn still nak kawen ngn diba" eeeuuuwwww

celcom pulak xd srvis nk block nombor org frm reaching us..
he still annying my life.. HATE HIM..

eyz said...

akak pun sama ez..ada satu mamat ni asyik msg bnda yg sama je..ai.ai...ai..tu je..akak tau dia cari sapa sbb dulu num akak ni akak rasa pelacur punya la kot sbb mmg ramai gila yg cari budak ni..peant melayan..dr india, omputih, cina semua cari dia..geli ahhh...tp budak sekor ni akak x bls selagi tu dok msg..kdg2 tu kol kita x jwbkn lg la dia syak kita ni pmpuan..sktnya hati..bf pun suh ignore je tp kita yg merana kan..

Queen said...

uish.... kalau pakai samsung boleh block no.. =)

eazy n atief said...

liana:gile rasenye.geliiiiiiii la dengan orang gile.pening tak?hihi

dieba:die cam kenal u je dear?

kak eyz:ish.lg tak best klu camtu

queen:ez pakai sony la dear

mr.syazwan said...

ish sampai mcm tu...

siot cino beng tul!

hoho

Cik Ruby said...

eee.. sakit jiwa kalau ada orang cenggitu.. block je nombo beliau. ^_^ take care darl.

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

hi salam perkenalan..
saya pun pernah kena macam awak..
lagi kita tak layan lagi la menjadi2 orang tu.. Giler kan..

Sabar ajer la.. Nasib baik sekarang dah tak kacau lagi.. huhuhu...