Thursday, December 30, 2010

My 'not so' Bashful Birthday!!

JOIN give away dari blog the khalifah's.

well, kite hidup berblogging ni mesti la support antara satu sama lain kan?hihihi.and mane lah tawu kan boleh menang ke?tu kire rezeki masing-masing la.macam bola semalam.kire rezeki indonesia la dapat golkan dua.tapi untung kat kita sbb score 3 kat sini haritu. eh dah lari topik pulak!ampunnnn

syarat-syarat yang sangat mudah untuk join ;
1. Title Post : My 'not so' Bashful Birthday!!
2. Jadi follower the Khalifah's
3. Letak gambar birthday kamu (owner blog).
- xbleh gambar birthday org lain tau.. xkesah la gambar tahun bile..
4. letak link post kamu dekat comment post ini..
5. tag 3 org kawan kamu, nak tag lebih pon boleh..
6. tarikh tutup 14 Jan 2011

so; nak tag kepada :

1.adda sayang :) hahahahaha
2.doc zue .if u got ur bezday pic to share
3.kak mimi ^-^
4.KEPADA BLOGGERS yang berminat jugak!


itu saje syaratnye.very the simple&easy lah to follow!jom lah join ramai-ramai.hadiah die tak decide lagi berapa nak bagi.maybe ramailah kot yg dapat kan?hihihi :)

ni mase celebrate bezday ramai2 kat opis
dah lame ni.tahun 2008 la kot!
*tibe tibe teringin nak mkn kek la pulak*alowh

3 comments:

Syamilia said...

k.mimi tingin kek cheese kak rani terus order...4hb ni makan.hahaha
thanks ez.t k.mimi wat k...

yaya said...

thank ez, tp jgn lupe ltk comment kt post saye tau.. takut nnti saye terlupe pulak..

eazy n atief said...

kak mimi;alowhhhhh.nak jugak kek kak rani.sedapnyeee

yaya;orait :) da letak pun