Wednesday, December 1, 2010

orang tamak selalu.....

*THANKS A LOT KARL for this entry : EAZY & PAKCIK ATIEF - SUPRISE!

hari ni saye tak keluar rehat ye...

sebabnye.pagi tadi saye sudah terover breakfast :) hohohoho.kitorang biase bekpes kat satu kedai ni.rasenye kalau sape yg keje kat area ayer keroh ni tawu la.ke korang tak tawu ayer keroh tu kat mane?kalau tak tawu sile google.hihi.

tempat fav bekpes kitorang adalah kat cafe apentah name die.(kate fav tapi tak tawu name)tapi die betul2 sebelah dengan dusun dato' murad(penjara prabebas).ceh terang banyak2 bukan korang nak pegi makan pun kan.ateee nyeee.takkan le nak datang dari kl semata2 nk datang bekpes kan?

i order mee kari.first time try ni.sadapppp you!air pulak abang tu suggest air bandung laici cincau.lebih kurang camtu la name die.kalau dengar name je dah tergoda.ape pulak lagi rasenye.memang melepssss.

AIR BANDUNG LAICI CINCAU
RM 3.00 sajeeee.VERY THE BIG ONE!
budak tu kate gelas ni bersamaan = 3 cawan biasa
**okay bayangkan perut kembung sekarang**

makan mee kari minum pulak air bandung laici cincau gelas besar ni.memang senak la perut ibu mengandung ni kannnn.tapi selepas selesai kitorang makan tiba-tiba....plingggg!!!!abang itu telah menghadiahkan kami segelas lagi air secara percuma.rezeki jangan ditolak walaupun anda tidak boleh bernapas kerana terlalu kekenyangan ketika itu ye tuan-tuan.

air utk dicuba RASA nye.produk terbaru yg belum diperkenalkan.kire kitorang ni lebih kurang macam food tester kat kedai tu la ye.hihiho.very the vanggaaaaa

THREE LAYER HABBATUS SAUDA
RM 2.50.cawan sederhana
rasenye ni bersamaan 2 cawan biasa

*layer yang paling bawah tu diorang tak pakai gula kabung.die gantikan dengan habbatus sauda.rase die?cam teh bunga sikit.sedappp tak?taruslah kan.menda free ade ke tak sedap?cube cakap

so kesimpulannye.orang tamak selalu...... MASUK TOILET!sebab i minum lebih kurang 5 cawan air pagi tadi untuk bekpes.sekian :)

8 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

mak ai...byk gle minum air...

tp, mmg nmpk sedap lh air2 tu...uhu

Qarl said...

nak nak

air2 tu sgt2 attractive

Hazzy Ishak said...

apa lagi kanda qarl, jom pegi melaka

mr.syazwan said...

FUUUYOOOO

AIR BANDUNG LAICI CINCAU

tibebe tekak jd kering...

aBoi said...

ni dekat kedai Faiz tu ke? mak cik jariah?

eazy n atief said...

yanie;hihihi.satu bayar satu free :)

qarl;bukan menarik je taw.tapi sangat sedapppp

hazzy dear;ajak la dua2 kanda u tu

wan;fuyoooooooooo kan?

aboi;yup yup.kedai faiz

twinkle twinkle said...

waaahh byknyaa ;D
air tu first time dgr,,;D

eazy n atief said...

twinkle2 : hihi.sedap taw dear