Sunday, December 5, 2010

perangai pelik kini

orang kate,bile mengandung macam2 perangai pelik kita dapat.hihihi.mmg cam tak caye la kan dulu tu.tapi bile da preggy baru tawu camne rasenye.mengidam tak de pun.tapi teringin nak makan ade lah.tapi masa awal2 je dulu.nak makan bihun sup(kedah mariiiii) nak makan buah delima la.tapi bile dapat tak makan sgt pun.cuit sikit je.haish.pembaziran!

ok tak yah cite panjang.yg ni merupakan perangai pelik akhir2 preggy ni.lagi 5 minggu utk meredah tempoh preggy so layankan je.hahahaha.

sangat sukeeeeeeeee :)

yg ni adalah tersangat suke
tak boleh nk bayangkan dgn kata-kata


mmg sangat pelik okay yg ni
eazy akan flush toilet byk kali n letak toilet cleaner ni
tapi tak mo brand lain
nak yg MAX KLEEN (lavender)
warna PURPLE sajeeeeee

sgt best bau die.auuuuummmm
sukenyeeee!!!!!

4 comments:

mr.syazwan said...

eazy

orang cakap ibu mengandung makan buah delima BAGUS SANGAT2

terus makan ye..

=_=

eazy n atief said...

yup wan :)
ez suke makan delima
tp susah nk cari

aienda said...

kihkihkih.. macam2.. huhu

eazy n atief said...

aienda;ez sgt suke taw.kdg2 ez bauuuuuu die :)