Monday, January 10, 2011

sedang berpantang

fuhhhh siksa okay :) hahahaha.sebab eazy ni jenis pencinta minuman berais & air kaler kaler tu.time pantang ni mmg tak boleh la kan nak minum suma tu.tengok susu medina pun rasa sedap kalau letak ais.hahaha

semalam diorang ramai-ramai boleh minum ice lemonade depan eazy.perghhhhh!gangguan emosi terus.makan pulak semeja dengan atif kan.die makan lauk asam pedas ikan duri(sah sah la tak boleh makan ni), pucuk ubi cicah air asam(perghhhhh!)dan mcam2 lagi la lauk yg boleh menggegarkan jiwa.

yang eazy pulak?makan ape?

lauk pindang saje.tsk tsk =.=

takkan gambar tu je kan?orang dah beranak ni haruslah jaja gambar pics baby banyak2.hahahaha.bukan ape.kalau hilang sume memory ni nnti.medina dapat tengok gambar die kat sini :) kenangan yang tak mungkin akan dapat dipadamkan.

daddy's girlfriend :)

*sudah jadi super PANDA sekarang +.+ takpe takpe.medina punye pasal.

5 comments:

nursuhada aziz said...

alololo..bila lah dapat jumpa medina ni!!!!!!!
ez: weeii.pantang jgn tak pantang.haha.nak kurus balik kan....kuikui :)*minggu nie nak makan kenny,nak ikottt tak?haha* :P

theafiqah said...

wei.esok kenny wat red day:)
sedeyyyyyyyyyyyyyyy
(ni ako ni;eazy)

kupu-kupu_cinta said...

alololo comel nye second pic ur baby tu... senyuman manis.

eazy n atief said...

:) tu lah.ape je yg die berangankan tu

Hazzy Ishak said...

comelnya medina. rasa nak peluk2