Sunday, February 13, 2011

VCO semakin hebat !


VCO SOFTGEL CAPSULE
RM 39.90 (semenanjung malaysia) Postage RM 5
RM 43.90 (sabah & sarawak) Postage RM 7

dulu orang mesti tanya.apa tu VCO?apa tu VCO?

tapi sekarang tak lagi.makin lama,dah ramai makin kenal dengan VCO ni sebab kesan die memang best!untuk kulit tak payah cakaplah.memang berkesan sangat.jerawat pun susah nak keluar,kulit pun dah tak kering lagi.and ada jugak yang buat VCO ni untuk kawal diet diorang!

ouh bestnye!!!

dah la murah pulak tu.RM 39.90 untuk sebulan.senang je nak mkn.bangun pagi telan.sebelum tido telan.kalau kulit tu rasa kering,sapu kat situ.boleh jugak jadi pelembab muka.ala-ala mosturizer tu.sape yang da pena try tu mesti setuju kan kan?

kalau nak beli or nak tanya banyak lagi.korang boleh email eazy:eazywellness@yahoo.com or kalau nak baca segala macam hal pasal khasiat VCO,kesan VCO, testimoni tentang VCO ni korang boleh tengok EAZY CATALYST BLOG -klik here


4 comments:

dak eina said...

vco nie sgt best!! siyes eazy.. muka dh xberminyak.. jerawat nak naik terus kecut.. suka~~ pastu sikit bertenaga la..

eazy n atief said...

:)
dak eina nnti leh repeat order.hihi

mimie said...

vco ni leh mkn campur dengan suppliment lain tak? ade kene pantang ape2 tak untuk cepatkan kesan penyerapan vitamin dia?

Anonymous said...

kalo menyusu baby leh amik ke vco ni?ada effect pe2 x? tq