Thursday, June 16, 2011

esok boleh cakap keluar ASAP!

weee.... tak sabar nak tunggu esok! akhirnya dapat jugak pegi cameron.last pegi mase zaman muda mudi dulu.tahun 2008/2009 tak ingat.yang penting time tu badan masih macam budak tak cukup makan(sekarang dah terlebih makan).

sebenarnye dah lame nak pegi cameron highland tau!konon2 nak pegi hornymoon la kan dulu.tapi busy busy busy sampailah sekarang baru ade chance nak pegi sane.suke suke!kali ni pergi ramai-ramai dengan family bit(family atif).maktok(mama) & wawan(abah) dah rindu sangat dengan cucu die yang sorang tu :) so esok kite holiday dan melepas rindu sekali.

tapi satu je tak best :'( mak n najiha tak dapat ikut.kaki mak kena baru kena simen (retak) hari selasa lepas.memang dah plan nak bawak mak sekali kali ni.takpe mak,hujung tahun nanti kite pegi okay.

nak makan banyak banyak banyak banyak strawbery :)) i loike!

nak makan oren sedap,makan jagung,makan keledek

nak pegi pasar malam!

mane tak gemok bile asyik makan dan makan je!!haha

takpe lepas ni boleh pegi marie france bodyline macam kak jemah !(viruspadu)hehe :)

semua gambar di atas saya ambil di sini !


3 comments:

Qarl said...

esok sy nak g member day kat jusco hahaa. jusco bukit tinggi klang

xde kaitan haha

Embun Pagi said...

mgu depan sy pi hornymoon kat langkawi..hahahah...9xde kaitan jugak) ;p

nursuhada aziz said...

lepas bulan 11 saya nak pegi hornymoon jugak dekat mabul!aaawww.haha.*saje nak jeleskan eazy* 1000x xde kaitan.hihi :P