Thursday, July 28, 2011

Kenapa eazy dah jarang berbelog???


Bos , pinjam cermin saya tumpang posing jap!

Busy busy dan tersangat lah busy. Kehidupan sekarang memang mencabar. Dari seawal subuh bangun nak siapkan bubur medina, lepas tu siapkan diri, mekap mekap pun dah kureng sekarang.hehehe.kadang2 malas tu eazy pakai spec je pegi office.kekekekekeke

cubit pipi medinaaaaaaa!

Medina pulak baby yang masya allah. sangat manja!sebab all the time kalau boleh die nak berkepit dengan eazy.Mungkin sebab atif jauh dari kitorang kot?and die ni jenis tak nak berbaring.kalau boleh nak didukung/berdiri sentiasa.sebab tu eazy decide belikan je die walker.so die boleh jalan2 mane die nak pegi.yes i admit.ade orang tak setuju dengan penggunaan baby walker butttttttttttttttttttttttt..anak i korang nak dukung ke setiap masa?

Okay sambung.office time eazy keje.masuk jam 8.30 balik jam 5.30.Waktu office memang jarang berbelog.facebook mmg tak lah kan.kena blocked.tu pun curi masa time lunch.untuk online.balik rumah dah petang.siapkan itu ini dah malam.bile malam kena siapkan order n hantar barang untuk customer eazycatalyst. dah takde quality time kan?tapi semua tu untuk cari rezeki.Untuk kami sekeluarga senang hari hari kemudian.Insyallah

tak tahu ape tu eazy catalyst?pernah dengar kat facebook or blog orang cakap pasal VCO SOFTGEL, Collagen, tulah die.eazy DC Melaka dan Atif DC Kuala Lumpur & Putrajaya.Kiranya kalau sape berminat memang boleh sangatlah beli dengan kami.Tengok blog ya www.eazycatalyst.com


teringin nak jadi SUPERMAK!

4 comments:

Ann GreenStrawberry said...

yup.. mmg kadang2 ramai jugak suggest tak bagi baby walker tu.. tapi kes macam fahim.. tak suka baring sangat... kalau boleh nak merayau.. penyelamat adalah walker.. apa boleh buat.. kita kan ibu2 yag berkerjaya...

eazy n atief said...

kak ann :yup totally agreed.mesti ade yg kondem punye pakai walker.tapi ade pro n con.kalau tak boleh nak buat apa kite terpaksa naikkan jugak

mr.syazwan said...

eazycatalyst menjadi fokus

hehe

insyAllah jumoa ramadhan nnt

=_=

put3_zeela said...

akk pun guna walker..tak ape boleh jer guna asalkan dia jangan laju memandu itu walker....heheheheh