Friday, July 15, 2011

Shopping-rack dah launch :)


Rasenye dah lame adik eazy, si najihah nak bukak online shop die sendiri ,dari tahun lepas kalau tak silap.tapi tertangguh atas ke busy an die yang melampau.hehe.n alhamdulillah, dalam minggu ni online shop die dah di buka kepada jualan(cey cey cey.macam rasmi kan shopping mall besar je kan)

so she need your support all :) please do click n become her follower.mungkin hari ni tak nak beli.tapi satu hari nanti??sape tahu kan.banyak tau produk yang best-best kat blog die tu.antaranya :
CHAHAYA WHITENING SKINCARE
RM 85.00 sahaja :)
-COD AREA MELAKA-

( produk kecantikan dari kak Lynna Shaari)
alaaa, blogger yg femes & cun melecun ni

banyak lagi die jual tau.nanti korang jengah2 n jadi follower ye?

psstttt.miracle of clay ni ade jugak,tapi minggu depan baru stok die sampai !

ni bedak sejuk/miracle of clay (yang sedang hangat di pasaran :)

all the best to my sis, najihah

jangan lupa, klik sini ye


2 comments:

cik chinta said...

da try klik, blog not found T_T

eazy n atief said...

okay dah betulkan :) nnti klik semula ye.hehe