Thursday, August 4, 2011

Siapa Suami Saya? Jom Skodeng!

Tengah tension keje! baru 3 hari tak keje . tapi surat dah melambak macam 3 tahun :"( so hilangkan tekanan baca blog jap.hehehehe. n ter AMBIL TAG dari blog dr zue.tag ni sweet so saye nak buat juga eh doc :)))


Who's ur Hubby? - Mr Mohd Atif Md Zain

i) He's sitting in front of the TV, what is on the screen?
- biasanye eazy yang akan konker remote.so die akan tengok ape je yang eazy pilih.kekekeke.termasuklah cite indon ke baby tv untuk medina, tapi die suke tengok rancangan pasal kete la biasenye.yang ni conpom menganga mulut tengok!

ii) You're out to eat, what kind of dressing does he get on his salad?
- Thousands Island & Mayo & Cheese

iii) What's one food he doesn't like?
- Atif tak suke makanan yang pelik.tapi die suke mencube makanan yang pelik.Haaa.camne tu?

iv) You go out to eat and have a drink. what does he order?
- Teh tarik / radix or milo :)

v) Where did he go to high school?
- SMK Sri Mahawangsa, Jitra Kedah, satu sekolah ngan mama die sendiri.kena kejar dengan rotan pun dengan mama, kena rotan pun dengan mama,Maklumlah mama kan guru disiplin.hehe

vi) What size shoes does he wear?
- Kaki adalah gajah :) saiz 9/10. susah gile nak cari.kadang2 dah beli pastu seminggu die dah tak suke sebab sempit!apakah apakah.

vii) If he was to collect anything, what would it be?
- Segala gadget & effect untuk gitarnye.dengan hardcase,softcase, gitar itu gitar ini.Bonet kereta nak balik kampung pun penuh dengan menda menda ni.tension tension.

viii) What is his favorite type of sandwich?
- Sardin/ tuna.ape ape pun boleh atif ni

ix) What would this person eat every day if he could?
- Same goes to doc zue answer : DIA BOLEH MAKAN ASAM PEDAS TIAP TIAP KALI MEAL SETIAP HARI & MAKAN NASI KANDAR JUGA KALAU BOLEH ! haha

x) What is his favorite cereal?
- Ermmm.pernah ke?cornflakes!haaaa atif suke cornflakes madu!

xi) What would he never wear?
- Baju leher V ( bukan taste die katenye) tapi teringin sangat nak tengok atif pakai :)

xii) What is his favorite sports team?
- Setakat ni CHELSEA.tapi ape ape pun boleh sebenarnye atif ni.die tak berapa minat sangat bola :)

xiii) Who did he vote for?
- rasenye i tau.hehehehe.tapi die kate tak nak mengundi.sebab undi adalah hak!haha.adoilllaaaa laki sape lah.

xiv) Who is his best friend?
- ramai sangat kekdah nye kawan die ni.tapi rapat dengan Panjang, Achik, Bang Din n ramaiiiii la lagi.

xv) What is something you do that he wishes you wouldn't do?
- kuat menyebai,anda semua tahukah ape itu menyebai?hehe

xvi) What is his heritage?
- Darah siam sikit yu ollllssss .kap kun kap!

xvii) What is his favorite color?
- Hitam hitam dan hitam. sume tshirt atif 9/10 adalah kaler hitam!tension ni tension

xviii) What is his habit?
- Keluarkan lidah sikit.eh camne nak cakap eh.die akan keluarkan lidah bile leka dengan satu menda tu.n perangai ini telah diturunkan secara muthlak kepada medina.alahai anak papa ni

xix) What is he proud of?
- his career as indipendent worker

xx) Lastly, do you think he will read this?
- Tak tau la nak kate.atif ni jarang sikit baca blog ni.Kalau oh tidak tu rajinle die bace :)

psstttt: I LOVE YOU SAYANG!


3 comments:

~│CatWoman│~ said...

hahahaha best kan tag ni?
eyh, awak ada utang satu lagi tag from saya, awak tak buat lagi....

ke tag tu susah? ;)

eazy n atief said...

HEHE.nanti saye tgk tag yg tu

nuha said...

salam..
hy..same la kite.sy org melaka, khwin dgn husbnd org jitra, kedah.fyi, sek sri mahawangsa blkg umh my mil je.hee.tp husband maktab mahmud.xtau la kalu 1 sek rendah kot.ry blk mlk!yay~

ps/:ur medina is so adorable..