Tuesday, January 31, 2012

JJCM : Mukmin Jaya Seafood Restaurant

Kenal restaurant ni pun bila blogwalking. Tak ingat kat mana tapi memang terus rasa teringin nak p makan bila tengok die publish entry tu :)

Jalan nak ke sini senang aje. Bagi orang Melaka/luar. Die dekat jalan lurus/baru yang dari Mahkota Parade nak ke Klebang tu. Terusssss je pastu akan jumpe satu shop lot belah kiri anda kat limbongan.senang sangat ni.mesti jumpe kalau tak anda bukan orang Melaka!hihi

MUKMIN JAYA SEAFOOD RESTAURANT
tutup hari Isnin kot kalau tak silap

dari luar kedai.nampak biasa2 je :) okaylah
my sweetheart-medina berdiri tegak!bagusss
me n mak :) apesal nampak lebar sangat ni.camera trick betul lah +.+'

minuman sekalian - termasuk botol kecik tu

the menu :) sume nama nampak sedap.pening nak pilih

- NASI PUTIH : 3 SET
- KETAM MASAK TELUR MASIN (terbaik terbaik terbaik)
- TAUHU TELUR SIZLING ( sedapppp.tapi masin sket)
- PAK CHOY with GARLIC N OYSTER SAUCE ( sedap :) macam i masak!) hihi
- BUTTER PRAWN ( Oh my fav! 5 star)
- IKAN SIAKAP 3 RASA ( sedap tapi besar gile untuk 3 orang)kenyang.overload
TOTAL : RM 168.+++++ kot (tak ingat tapi harga boleh tahan.berbaloi)

butter prawn + tauhu telur
ikan siakap 3 rasa gergasi.hihihi

pakchoy nyummyyyy ;p
ini paling terbaik.tapi seekor adalah RM 36.
pengsan!hihi

sampai 2 kali letak gambar maksudnya sangat sedap

KETAM TELUR MASIN
i miss you so much.

kesimpulannya sangat sedap dan nak datang lagi bila tak diet nanti.

2 comments:

nursuhada aziz said...

sedapppp wo!kecur air liur...glup...glup...kena pegi nie..

eazy insyira said...

pegi la beb.seyez sedap