Monday, January 16, 2012

shake shake shake!

eh hari ni happy sangat tau !

first sebab dapat gaji.pastu sebab dapat makan teppayaki.pastu sebab dapat beli tudung.ingatkan habis happy tu je hari ni.tibe2 abang skynet datang office :)

boleh saya jumpa cik izzati (cikkkk ye disitu) ehem ehem.

di bagi nye satu bungkusan yang dah koyak rabak macam ni.

dush dush sedih . dalam hati berdebar gak nak tengok apa ni
(padahal dari luar pun da tau apa.saje nak tambah elemen debaran dalam diri)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


oh yeah! herbalife set.(siap edisi bahasa melayu lagi tu)tau la tak pandai speaking london

thanks to seseorang kerana prihatin :)

esok start lah sebab hari ni dah makan n tak ikut peraturan sangat
:) hopefully berkesan dan menurunkan sedikit berat saya kepada yang lebih ideal


ni saya hari ni.muka makin bengkak.hahaha



3 comments:

LINA SHAARI said...

dah kurus ezy wt ape la guna herbal life nie lg..hehehehe,,

Zurina Hj.Zainal said...

comel la awak...tak payah nk herbelife ni lagi....dulu saya pun mkn bende ni....tak jln la.....still nk makan gak...saya bab peraturan tu mmg malas....hehehehe

mrs. jadika said...

kak bli lt mna???kongsi la sma dgn sy...