Wednesday, February 1, 2012

Aqiqah Sophea Medina !

Entry Tertunggak2 lamenye,katenye mood nak berblogging semula baru nak upkan.so haruslah korek balik semua gambar dalam bb :)

TAK BANYAK AMEK GAMBAR ARITU :( terlupa sebab busy sangat.actually baju nak pakai hari tu pun tak tau apa.just capai je mana yang rasa senang nak iron.sebab masak sendiri tak pakai katering. sedapppppp!

MENU HARI TU: kambing masak briyani, ayam masak merah, acar, daging masak kicap,yang lain dah tak ingat.

the goodies
ni untuk kawan2 yang datang aritu :) thanks semua



cantik tak tutu medina?
kalau nak order sila roger kak azie - 016-6009411

kek ni decorate sendiri.beli plain je.hasil idea dan cedokan dari kak jaja :) hihi

nampak gemok? ok bai !

saya sayang semuaaaa ini.tapi ada yang takde.sob sob

medina bersama rakan-rakan baru
tapi tetap suke yang busuk tu.


6 comments:

nursuhada aziz said...

comelnya medina!!!rugi tak dapat datang :'(

laskar pelangi said...

comelnyewwwwww...;)

m a r i s s a said...
This comment has been removed by the author.
m a r i s s a said...

medina suke katak?? hahaha... cute...

tq ez, now makin byk idea i nk plan bday party anak i plak

*** check out my blog ye:
www.diyanamarissa.com

akay said...

dah besar anak eazy..... semoga menjadi a good mumy utk medina

akay said...

dah besar anak eazy..... semoga menjadi a good mumy utk medina